Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ροζ σκάνδαλο: Διέρρευσαν video πασίγνωστων αθλητών!

Τα σχόλια δικά σας...

30 Απριλίου 2019 18:05
Ροζ σκάνδαλο: Διέρρευσαν video πασίγνωστων αθλητών!

Ένα μεγάλο σκάνδαλο με αθλητές και βίντεο τις προσωπικές τους στιγμές έσκασε στη Σερβία.

Συγκεκριμένα, ένας λογαριασμός στο Twitter έβγαλε στη… φόρα κάποιες ιδιαίτερες στιγμές του Νίκολα Κάλινιτς της Φενέρμπαχτσε και του παλαιστή της ελληνορωμαϊκής, Νταβόρ Στέφανεκ.

Νεκρός γνωστός αθλητής!

Νεκρός βρέθηκε γνωστός αθλητής, με την είδηση να προκαλεί σοκ! Δράστης φέρεται πως είναι ένας ταξιτζήςΣύμφωνα με τα ξένα μέσα ο πυγμάχος Rodrigo de Lima έπειτα από έναν αγώνα κάλεσε ταξίδι για να τον πάει σπίτι του. Ωστόσο έπειτα από έναν καβγά ο ταξιτζής φέρεται πως τον σκότωσε.

Συγκεκριμένα οι δυο άντρες καβγάδισαν και ο πυγμάχος βγήκε νευριασμένος από το αυτοκίνητο, ο ταξιτζής έβαλε μπροστά να φύγει ωστόσο φαίνεται πως έκανε όπισθεν και τον σκότωσε. Κατέληξε από τα τραύματα του.

Είδηση σοκ: Πέθανε 20χρονος αθλητής την ώρα του αγώνα!

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 20χρονος, Ματέους Φερνάντες σε αγώνα ΜΜΑ στο Μανάους της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα στις βραζιλιάνικες ιστοσελίδες ο Φερνάντες στο παιχνίδι του με τον Ομπέντ Περέιρα δέχθηκε ένα νοκ-άουτ στον τρίτο γύρο της αναμέτρησης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Εκεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα υπέστη τέσσερα καρδιακά επεισόδια με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει. Θλίψη: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Στο ιατρικό ανακοινωθέν οι γιατροί υποστηρίζουν ότι ο 20χρονος είχε κάνει χρήση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τραγική αυτή εξέλιξη.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share