Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Champions League: Με Σιδηρόπουλο θα είναι η διαιτησία του αγώνα Μπαρτσελόνα – Λίβερπουλ!

Από τις πρώτες επιλογές!

30 Απριλίου 2019 13:04
Champions League: Με Σιδηρόπουλο θα είναι η διαιτησία του αγώνα Μπαρτσελόνα – Λίβερπουλ!

Ο Σιδηρόπουλος αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές της UEFA για τη διαιτησία ευρωπαϊκών αγώνων! Στον αγώνα Champions League μεταξύ ΜπαρτσελόναΛίβερπουλ θα είναι ο τέταρτος ρέφερι του αγώνα!

Στο Μπαρτσελόνα – Λίβερπουλ θα δώσει το «παρών» και ο Τάσος Σιδηρόπουλος, καθώς έχει οριστεί να είναι ο τέταρτος διαιτητής του πολυαναμενόμενου ημιτελικού του Champions League.

Το παιχνίδι θα κληθεί να διευθύνει ο Ολλανδός Κάιπερς, με τον Έλληνα διαιτητή να αναλαμβάνει το ρόλο του τέταρτου ρέφερι σε ένα σπουδαίο ματς, δείχνοντας την εκτίμηση που του έχουν στην UEFA.

Champions League: Τότεναμ και Άγιαξ για το πρώτο βήμα του τελικού!

Το πρώτο από τα δύο ραντεβού για την πρόκριση έρχεται απόψε για την Τότεναμ και τον Άγιαξ! Ο αγώνας του Champions League που πρόκειται να καθηλώσει τους φίλους του ποδοσφαίρου!

Η Τότεναμ, που πρόσφατα μετακόμισε σε ένα νέο στάδιο-στολίδι αξίας 1,15 δισ ευρώ , σύμφωνα με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, χρειάζεται να παρουσιάζεται σαν μεγάλος σύλλογος και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, συλλέγοντας τρόπαια. Χρήματα που δαπανήθηκαν στο γήπεδο, όχι για την ομάδα, αφού η Τόττεναμ δεν ενισχύθηκε ούτε αυτό το καλοκαίρι ούτε αυτό το χειμώνα.

Η Τότεναμ απέναντι στον Άγιαξ αναζητά την δυνατότητα δημιουργίας προϋποθέσεων για ένα ευρωπαϊκό τελικό, οι Ολλανδοί από την μεριά τους ελπίζουν, να ανακτήσουν το δοξασμένο παρελθόν του με τα τρομερά παιδιά του Τεν Χάγκ.

Όμως οι «πετεινοί» πληρώνουν τώρα το τίμημα, αφού ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τον Άγιαξ, χωρίς τους τραυματίες Χάρι Κέιν, Μούσα Σισοκό, Σερζ Οριέ, Χάρι Γουίνκς, Έρικ Λαμέλα και τον τιμωρημένο Σον . Η Τότεναμ έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, χάρη στο μοναδικό τους γκολ το τελευταίο δεκαπενθήμερο. Την τετάρτη το ενδιαφέρον στρέφεται στο Καμπ Νου της Βαρκελώνης, όπου η πρωταθλήτρια πλέον Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε και του Λιονέλ Μέσι θα υποδεχθεί την Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν συμφωνούν για κεκλεισμένων των θυρών στον τελικό!

Οι θέσεις των δύο φιναλίστ του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ενόψει της πρώτης σύσκεψης που είναι προγραμματισμένη την Πέμπτη (2 Μαΐου).

Την αντίθεσή τους στην διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας χωρίς κόσμο εκφράζουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη σύσκεψη για το σπουδαίο παιχνίδι των δύο ομάδων, όπου αναμένεται για πρώτη φορά να χρησιμοποιηθεί το Video Assistant Referee σε επίσημο αγώνα στην Ελλάδα, ενώ θα συζητηθεί και το θέμα για την παρουσία ή όχι του κόσμο στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας.

Αρχικά από τους Θεσσαλονικείς προέκυψε η θέση πως «ούτε γνωρίζουμε, ούτε θέλουμε να συζητήσουμε πιθανότητα κεκλεισμένων».

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ υπογραμμίζει ότι «οι ποδοσφαιρικοί αγώνες γίνονται με κόσμο και είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε ο τελικός να γίνει με κόσμο».

Εκείνο που τονίζουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι πως ο επικείμενος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας πρέπει να αποτελέσει γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς να συμβεί το παραμικρό, και όλα να ξεκαθαρίσουν στην μεθαυριανή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.

Εν τω μεταξύ, η «Ένωση» είχε καταθέσει αίτημα να πραγματοποιηθεί ένα συμβολικό τελετουργικό για τα 100 χρόνια από τη γενοκτονία των Ποντίων, κάτι που αποκρίθηκε θετικά και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μέσα από σχετική ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share