Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παναθηναϊκός: Άτυχος ακόμα και το Πάσχα ο Παππάς!

Τον κυνηγάει η ατυχία..

28 Απριλίου 2019 20:00
Παναθηναϊκός: Άτυχος ακόμα και το Πάσχα ο Παππάς!

Άτυχος ακόμα και το Πάσχα είναι ο Νίκος Παππάς παίκτης του Παναθηναϊκού! Πάντως έχει χιούμορ!

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ο Νίκος Παππάς υπέστη φέτος ρήξη χιαστών και είναι αναγκασμένος να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου 6 μήνες, περιμένοντας να επιστρέψει πια από την επόμενη σεζόν.

Ο Νίκος Παππάς ήταν ο μεγάλος άτυχος για τον Παναθηναϊκό στη σεζόν, όμως φαίνεται ότι η… ατυχία δεν τον έχει εγκαταλείψει ακόμη, αφού έχασε ακόμη και στο τσούγκρισμα των αυγών, όπως τόνισε αστειευόμενος και ο ίδιος στα social media.

Ο ίδιος δεν έχει χάσει πάντως το χιούμορ του και έκανε πλάκα για την ατυχία του και το Πάσχα, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του με αυγό και γράφοντας στη λεζάντα: «Ούτε εδώ. Τουλάχιστον κέρδισα το φλουρί το 2001». Η ανάρτηση του Παππά

Παναθηναϊκός: Η Euroleague επέβαλε πρόστιμο για τον αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης!

Στον Παναθηναϊκό επέβαλε πρόστιμο η Euroleague μετά τον αγώνα που έγινε στο ΟΑΚΑ με την Ρεάλ Μαδρίτης! Δεν έφτανε η ήττα στην ομάδα του Παναθηναϊκού αλλά ήρθε και το πρόστιμο..

Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα πλέι οφ της Euroleague… συνοδεύτηκε και από ένα πρόστιμο στην ΚΑΕ για όσα συνέβησαν στις κερκίδες, αφού οπαδοί του Τριφυλλιού έκαναν χρήση λέιζερ.

Η ομάδα μπάσκετ των «πρασίνων» τιμωρείται για μία ακόμη φορά από την διοργανώτρια αρχή, με την πιο πρόσφατη ποινή να αφορά τον Κιθ Λάνγκφορντ και τις δηλώσεις του κατά της διαιτησίας. Η ανακοίνωση της Euroleague

«Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει τιμωρηθεί με πρόστιμο 5.000 ευρώ για τη χρήση λέιζερ στο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με το Άρθρο 29.2.ζ του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share