Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βαρύ πένθος στο μπάσκετ!

Τραγική απώλεια!

26 Απριλίου 2019 08:03
Βαρύ πένθος στο μπάσκετ!

Στο πένθος βυθίζεται η οικογένεια των Μπόστον Σέλτικς, αφού ένας εκ των «μύθων» της ομάδας, ο Τζον Χάβλιτσεκ, απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών.

Ένας εκ των σπουδαιότερων παικτών, που εμφανίστηκαν ποτέ στο μπάσκετ, με το ΝΒΑ να τον έχει κατατάξει στους 50 κορυφαίους παίκτες της ιστορίας του, δεν τα κατάφερε με την πνευμονία που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες 3 εβδομάδες, επιβαρύνοντας την υγεία του, αφού όπως μεταφέρει η «Boston Herald», υπέφερε ήδη από τον νόσο Πάρκινσον.

Ο Χάβλιτσεκ ήταν μια εμβληματική μορφή των «Κελτών» τις δεκαετίες του 1960 και του 1970, έχοντας κατακτήσει 8 πρωταθλήματα μαζί τους, όντας από τους καταλύτες στη μεγάλη εποχή του τότε ηγέτη της ομάδας, Μπιλ Ράσελ. Ο ίδιος αγωνίστηκε μόνο στη Βοστόνη, από το 1962 έως το 1978, βρέθηκε σε 13 All Star Game και ψηφίστηκε στο Hall of Fame το 1984, με την φανέλα του με το «17» να αποσύρεται από το σύλλογο, κοσμώντας τον ουρανό του «TD Garden».

Η ανακοίνωση των Σέλτικς, αναφέρει για τον ίδιο ότι «είναι ένας από τους πιο ολοκληρωμένους παίκτες της ιστορίας του συλλόγου και το πρόσωπο πολλών μεγάλων στιγμών του. Ήταν ένας σπουδαίος πρωταθλητής, τόσο στο παρκέ όσο και στην κοινότητα, κερδίζοντας 8 πρωταθλήματα και όντας μία φορά MVP των τελικών, ενώ έχει σπουδαία ρεκόρ της ομάδας, όπως με τους περισσότερους πόντους και τις περισσότερες συμμετοχές».

Τραγικό: Βρέθηκε νεκρή πασίγνωστη 35χρονη τραγουδίστρια!

Ποια είναι η πασίγνωστη 35χρονη τραγουδίστρια που βρέθηκε νεκρή πριν λίγες ώρες βυθίζοντας στο πένθος την showbiz; Λίγες ώρες μετά και τον θάνατο πασίγνωστου ηθοποιού!

Η Τσάριτι «Σάνσαϊν» Τίλεμαν-Ντικ, διάσημη Αμερικανίδα υψίφωνος (σοπράνο) όπερας, που είχε κάνει δύο διπλές μεταμοσχεύσεις πνευμόνων, πέθανε σε ηλικία 35 ετών.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC, η Τίλεμαν Ντικ είχε διαγνωστεί με πνευμονική υπέρταση το 2004, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί εκτάκτως σε δύο μεταμοσχεύσεις πνευμόνων για να επιζήσει.

Ωστόσο, παρά το πρόβλημα υγείας της, η Τίλεμαν Ντικ είχε μια σημαντική καριέρα ως σοπράνο.

Η οικογένειά της ανακοίνωσε τον θάνατό της μέσω της σελίδα της στο Facebook τη Μ. Τετάρτη.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share