Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νεκρός γνωστός αθλητής!

Θλίψη...

25 Απριλίου 2019 18:56
Νεκρός γνωστός αθλητής!

Νεκρός βρέθηκε γνωστός αθλητής, με την είδηση να προκαλεί σοκ! Δράστης φέρεται πως είναι ένας ταξιτζής!

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ο πυγμάχος Rodrigo de Lima έπειτα από έναν αγώνα κάλεσε ταξίδι για να τον πάει σπίτι του. Ωστόσο έπειτα από έναν καβγά ο ταξιτζής φέρεται πως τον σκότωσε.

Συγκεκριμένα οι δυο άντρες καβγάδισαν και ο πυγμάχος βγήκε νευριασμένος από το αυτοκίνητο, ο ταξιτζής έβαλε μπροστά να φύγει ωστόσο φαίνεται πως έκανε όπισθεν και τον σκότωσε. Κατέληξε από τα τραύματα του.

Είδηση σοκ: Πέθανε 20χρονος αθλητής την ώρα του αγώνα!

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 20χρονος, Ματέους Φερνάντες σε αγώνα ΜΜΑ στο Μανάους της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα στις βραζιλιάνικες ιστοσελίδες ο Φερνάντες στο παιχνίδι του με τον Ομπέντ Περέιρα δέχθηκε ένα νοκ-άουτ στον τρίτο γύρο της αναμέτρησης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Εκεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα υπέστη τέσσερα καρδιακά επεισόδια με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει. Θλίψη: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Στο ιατρικό ανακοινωθέν οι γιατροί υποστηρίζουν ότι ο 20χρονος είχε κάνει χρήση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τραγική αυτή εξέλιξη.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αθλητής κατέρρευσε κατά την διάρκεια του αγώνα του στο γήπεδο!

Μάρτυρες ενός περιστατικού που ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου έγιναν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του αθλητή, Νίκολα Κουν με τον Μίσα Ζβέρεφ.

Ο Ισπανός τενίστας κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ... νικημένος από τις πολλές κράμπες που είχε υποστεί, μην καταφέρνοντας να συνεχίσει το ματς.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πένθος στον παγκόσμιο αθλητισμό! - Πέθανε μόλις στα 26 του!

Σοκ! Αυτοκτόνησε η κόρη πασίγνωστου αθλητή!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share