Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

ΠΑΟΚ: Βαρύ πρόστιμο για τη φιέστα τίτλου!

Τι συνέβη;

25 Απριλίου 2019 16:35
ΠΑΟΚ: Βαρύ πρόστιμο για τη φιέστα τίτλου!

Βαρύ πρόστιμο στον ΠΑΟΚ μετά τη φιέστα τίτλου! Ποιο είναι το ποσό που τους επιβλήθηκε και γιατί;

Τρεις από τις συνολικά έξι υποθέσεις που ήταν προγραμματισμένες, εκδικάστηκαν σήμερα στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League.

Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε πρόστιμο 35.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στον αγώνα-φιέστα της περασμένης Κυριακής (21/4) με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα, ενώ μικρότερες ποινές επιβλήθηκαν στον Παναιτωλικό (6.000 ευρώ) και την ΑΕΚ (3.000 ευρώ), για τα ματς με Άρη και ΑΕΛ αντίστοιχα...

ΠΑΟΚ: Μετά το Πάσχα θα χειρουργηθεί ο Βιεϊρίνια!

Ποιος είναι ο λόγος που ο Βιεϊρίνια καθυστερεί το χειρουργείο του για μετά το Πάσχα; Στην Πορτογαλία θα κάνει την επέμβαση στο γόνατό του, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τον ΠΑΟΚ να ανακοινώνει το πλάνο για το χειρουργείο του αρχηγού της ομάδας.

Ο Πορτογάλος ηγέτης του Δικεφάλου του Βορρά είναι πλέον αναγκασμένος να περιμένει για να χειρουργηθεί, με την είσοδό του στο νοσοκομείο να έχει προγραμματιστεί για τις 6 Μαΐου. Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ:

«Οι αποφάσεις για την επέμβαση αποκατάστασης του αρχηγού του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια και οι επόμενες κινήσεις.

Ο Βιεϊρίνια ακολούθησε από την πρώτη στιγμή ειδική αγωγή προκειμένου σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ να ικανοποιηθεί η επιθυμία του να είναι παρόν στη μεγάλη στιγμή του αγώνα της Κυριακής και μάλιστα να τιμηθεί με την συμβολική συμμετοχή του.

Στον ποδοσφαιριστή έγινε από την πρώτη στιγμή η κατάλληλη προσέγγιση ώστε να πάρει μέρος στην απονομή και τους πανηγυρισμούς χωρίς περαιτέρω ρίσκο.

Δεδομένου ότι για τους παραπάνω λόγους δεν χειρουργήθηκε άμεσα (το πρώτο 24ωρο), και με δεδομένο τον συνδυασμό κακώσεων (οστικές θλάσεις), αποφασίστηκε η επέμβαση να πραγματοποιηθεί όταν η άρθρωση θα είναι πλέον χωρίς φλεγμονή, πρωτόκολλο που ακολουθείται σε κάθε παρόμοια περίπτωση.

Επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι ο τραυματισμός του να αντιμετωπιστεί από κοινού από τον ιατρό της εθνικής Πορτογαλίας (και θεράποντα ιατρό του στον τραυματισμό του αριστερού γόνατος) κ. Νορόνια και τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ κ. Παπακώστα .

Για το λόγο αυτό, τα δύο επιτελεία βρίσκονται σε συνεννόηση για την διευθέτηση του θέματος και η επέμβαση έχει προγραμματιστεί για τις 06.05 στο Πόρτο μετά τη συνάντηση των δύο γιατρών».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Super League: Πρωταθλητής 34 χρόνια μετά ο ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ: Ξεκινούν οι διεργασίες για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

TAGS
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share