Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019

ΠΑΟΚ: Μετά το Πάσχα θα χειρουργηθεί ο Βιεϊρίνια!

Για ποιον λόγο καθυστέρησε το χειρουργείο του;

25 Απριλίου 2019 15:47
ΠΑΟΚ: Μετά το Πάσχα θα χειρουργηθεί ο Βιεϊρίνια!

Ποιος είναι ο λόγος που ο Βιεϊρίνια καθυστερεί το χειρουργείο του για μετά το Πάσχα; Στην Πορτογαλία θα κάνει την επέμβαση στο γόνατό του, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τον ΠΑΟΚ να ανακοινώνει το πλάνο για το χειρουργείο του αρχηγού της ομάδας.

Ο Πορτογάλος ηγέτης του Δικεφάλου του Βορρά είναι πλέον αναγκασμένος να περιμένει για να χειρουργηθεί, με την είσοδό του στο νοσοκομείο να έχει προγραμματιστεί για τις 6 Μαΐου. Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ:

«Οι αποφάσεις για την επέμβαση αποκατάστασης του αρχηγού του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια και οι επόμενες κινήσεις.

ΠΑΟΚ

Ο Βιεϊρίνια ακολούθησε από την πρώτη στιγμή ειδική αγωγή προκειμένου σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ να ικανοποιηθεί η επιθυμία του να είναι παρόν στη μεγάλη στιγμή του αγώνα της Κυριακής και μάλιστα να τιμηθεί με την συμβολική συμμετοχή του.

Στον ποδοσφαιριστή έγινε από την πρώτη στιγμή η κατάλληλη προσέγγιση ώστε να πάρει μέρος στην απονομή και τους πανηγυρισμούς χωρίς περαιτέρω ρίσκο.

Δεδομένου ότι για τους παραπάνω λόγους δεν χειρουργήθηκε άμεσα (το πρώτο 24ωρο), και με δεδομένο τον συνδυασμό κακώσεων (οστικές θλάσεις), αποφασίστηκε η επέμβαση να πραγματοποιηθεί όταν η άρθρωση θα είναι πλέον χωρίς φλεγμονή, πρωτόκολλο που ακολουθείται σε κάθε παρόμοια περίπτωση.

Επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι ο τραυματισμός του να αντιμετωπιστεί από κοινού από τον ιατρό της εθνικής Πορτογαλίας (και θεράποντα ιατρό του στον τραυματισμό του αριστερού γόνατος) κ. Νορόνια και τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ κ. Παπακώστα .

Για το λόγο αυτό, τα δύο επιτελεία βρίσκονται σε συνεννόηση για την διευθέτηση του θέματος και η επέμβαση έχει προγραμματιστεί για τις 06.05 στο Πόρτο μετά τη συνάντηση των δύο γιατρών».

ΠΑΟΚ: Σπίτια τάζει..ο Ιβάν Σαββίδης αν καταφέρουν να κατακτήσουν το νταμπλ!

ΠΑΟΚ

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης τάζει σε όλους τους παίχτες του από ένα σπίτι αν καταφέρουν να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδος, κάνοντας νταμπλ!

Φήμες που κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη και τις οποίες παραθέτει η αθλητική εφημερίδα κάνουν λόγο για εξωπραγματικό πριμ στους «ασπρόμαυρους» αν επιτύχουν το νταμπλ.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να δώσει... γην και ύδωρ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αν στεφθούν και κυπελλούχοι Ελλάδος.

ΠΑΟΚ

Διότι ο Ιβάν Σαββίδης παρουσιάζεται να έχει τάξει από ένα σπίτι(!) στον κάθε ποδοσφαιριστή, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ κατακτήσει και το Κύπελλο.

Σήμερα ο «Δικέφαλος του Βορρά» αγωνίζεται στην Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, θέλοντας να υπερασπιστεί το 2-0 με το οποίο είχε κερδίσει στην Τούμπα και να περάσει στον τελικό της διοργάνωσης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share