Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ολυμπιονίκης κατέρρευσε on air! Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!

Δείτε το βίντεο...

25 Απριλίου 2019 11:30
Ολυμπιονίκης κατέρρευσε on air! Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!

Σοκ προκάλεσε στη Βραζιλία η λιποθυμία της βολεϊμπολίστριας Ζακλίν Καρβάλιο και μάλιστα την ώρα που παραχωρούσε συνέντευξη σε εθνικό τηλεοπτικό σταθμό που κάλυπτε σε ζωντανή μετάδοση τον τελικό του ανδρικού πρωταθλήματος μεταξύ της Σέσι Σάο Πάουλο και της EMS Ταουμπάτε Φούνβιτς.

Η Ζακλίν που είναι δύο φορές χρυσή Ολυμπιονίκης στο Πεκίνο το 2008 και στο Λονδίνο το 2012 είναι από τις πιο δημοφιλείς αθλήτριες της Βραζιλίας και παντρεμένη με τον χρυσό Ολυμπιονίκη Μουρίλο Εντρες

Η πανέμορφη Ζακλίν μιλούσε στη δημοσιογράφο Φαμπιόλα Αντράντε όταν ξαφνικά έκλεισε τα μάτια της και λιποθύμησε. Ευτυχώς κατά την ξαφνική πτώση της δεν χτύπησε διότι η ρεπόρτερ πρόλαβε και την συγκράτησε.


Μετά το τρομακτικό γεγονός η Ζακλίν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου μετά από αναλυτικές ιατρικές εξετάσεις οι γιατροί αποφάνθηκαν πως η λιποθυμία οφείλονταν στη χαμηλή πίεση στον οργανισμό της την ώρα που στο γυμναστήριο υπήρχε υψηλή θερμοκρασία και μεγάλα ποσοστά υγρασίας.

Επίσης η ίδια ανέβασε βίντεο στους προσωπικούς της λογαριασμούς για πει ότι είναι καλά!

Δύσκολες ώρες για γνωστό Ολυμπιονίκη: Ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο!

Σοκ στην παγκόσμια κολύμβηση και όχι μόνο έχει προκαλέσει η ανακοίνωση του Νέιθαν Άντριαν ότι έχει καρκίνο.

Ο Αμερικανός αθλητής έκανε γνωστό ότι έχει ήδη αρχίσει να ακολουθεί θεραπεία για τον καρκίνο των όρχεων και ελπίζει ότι θα ξεπεράσει το πρόβλημα, ώστε να είναι «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο.

Ο 30χρονος κολυμβητής έκανε την ανακοίνωση μέσω μιας ανάρτησης στο instagram.

«Υπάρχει η θετική πλευρά, ότι το προλάβαμε νωρίς. Έσω ήδη αρχίσει τη θεραπεία και η πρόγνωση είναι καλή. Το ανακοινώνων διότι θέλω να βοηθήσω να σπάσουμε το στίγμα που αναγκάζει τους άνδρες να μη μιλούν δημόσια για προβλήματα υγείας», έγραψε μεταξύ άλλων.

Ο Άντριαν, που έχει κατακτήσει πέντε χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια, σημείωσε μάλιστα ότι ελπίζει σε λίγο καιρό να καταφέρει να επιστρέψει στις προπονήσεις, βλέποντας το Τόκιο σε 1,5 χρόνο.

Πηγή: filathlos.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share