Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΑΕΚ: Επιστρέφει ο Βράνιες στην ομάδα; - Τι γίνεται με τον Λυμπερόπουλο;

Ακούγονται διάφορες φήμες!

24 Απριλίου 2019 14:01
ΑΕΚ: Επιστρέφει ο Βράνιες στην ομάδα; - Τι γίνεται με τον Λυμπερόπουλο;

Φήμες ακούγονται για την ΑΕΚ και την επιστροφή του Βράνιες στην ομάδα των κιτρινόμαυρων! Τι θα γίνει όμως με τον Λυμπερόπουλο που βρίσκεται στο Βέλγιο;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Λυμπερόπουλος επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της Άντερλεχτ, βάζοντας φωτιά στις φήμες που κάνουν λόγο για επιστροφή του Βράνιες στην Ένωση.

Η χρονιά μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο οι άνθρωποι της ΑΕΚ κάνουν ήδη τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν, αναζητώντας παίκτες για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα κινηθούν για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, με το όνομα του Βόσνιου να παίζει δυνατά. Βέβαια, δεν αποκλείεται η επίσκεψη του Λυμπερόπουλου στον βελγικό σύλλογο να σχετίζεται και με άλλους παίκτες.

Οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν σε οπαδούς του Ολυμπιακού! - Τους είχαν στήσει καρτέρι! (Video)

Καρτέρι είχαν στήσει οπαδοί της ΑΕΚ σε οπαδούς του Ολυμπιακού στην εθνική οδό που επέστρεφαν από την Λαμία! Σοκάρουν οι εικόνες από το βίντεο!

Κατά τη διάρκεια του αγώνα μερίδα των οπαδών βγήκαν εκτός γηπέδου και περίμεναν να εντοπίσουν λεωφορεία, βανάκια και ιχ αυτοκίνητα με φίλους του Ολυμπιακού που επέστρεφαν από την Λαμία, όπου αγωνίστηκαν νωρίτερα οι ερυθρόλευκοι για την 29η αγωνιστική της Super League.

Κι όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο υπάρχουν πεζοί οι οποίοι έχοντας εντοπίσει ένα αυτοκίνητο αντιπάλων προσπαθούν να το ακινητοποιήσουν, αλλά ο οδηγός με απίθανους ελιγμούς κατάφερε να ξεφύγει...

Το βράδυ της Κυριακής (21:00) η ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ αγωνίζονταν κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ ανόδου στην Α1 γυναικών στο κλειστό της ΦΕΑ που βρίσκεται επί της Εθνικής οδού στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από 20 ημέρες είχε συμβεί ανάλογο περιστατικό στα διόδια της Τραγάνας, όπου εκεί ένα ιχ αυτοκίνητο που μετέφερε οπαδούς της ΑΕΚ έγινε αντιληπτό από οπαδούς του Ολυμπιακού που έκαναν επίθεση τραυματίζοντας σοβαρά δύο εκ των επιβαινόντων.

Δείτε το βίντεο:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share