Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Euroleague: Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς με τον Σλούκα! - "Έκανες φάουλ, σήκωσε το χέρι σου"! (Video)

Πραγματικά ήταν εκτός εαυτού!

24 Απριλίου 2019 11:37
Euroleague: Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς με τον Σλούκα! -

Στο παιχνίδι της Euroleague ο Ομπράντοβιτς έγινε έξαλλος με τον Σλούκα και του είπα φωνάζοντας ότι "έκανες φάουλ..πρέπει να σηκώσεις το χέρι σου"! Θερμό ήταν το επεισόδιο μεταξύ τους!

Πηγαίνοντας προς τον πάγκο της ομάδας του, ο Σλούκας είδε τον Ομπράντοβιτς να του κάνει παρατηρήσεις, του στυλ «σήκωσε το χέρι σου, έκανες φάουλ!», όταν ωστόσο ο Έλληνας άσος αντέδρασε, ο Σέρβος προπονητής εξαγριώθηκε και άρχισε να φωνάζει έξαλλος προς τον παίκτη του!

Ήταν λίγο πριν από το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου, όταν οι διαιτητές σφύριξαν φάουλ στον Κώστα Σλούκα, κάτι που αμφισβήτησε έντονα ο Έλληνας γκαρντ.

Τελικά, ο Σλούκας... πείστηκε, σήκωσε δειλά-δειλά το χέρι του και το ματς συνεχίστηκε σε ήρεμο κλίμα ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Κώστας Σλούκας τα είχε ξανακούσει άγρια από τον Ομπράντοβιτς, στο ματς της Φενέρ στο Ισραήλ κόντρα στη Μακάμπι. Στα αγωνιστικά, μετά τη νίκη αυτή η Φενερμπαχτσέ απέχει μία νίκη από το φάιναλ φορ της Euroleague, που θα διεξαχθεί στη Βιτόρια της Ισπανίας

Δείτε το βίντεο:

Euroleague: Σπάσιμο στο... σπάσιμο για την Φενέρ!

Μία νίκη μακριά από το Final Four βρίσκεται η Φενέρμπαχτσε, καθώς απάντησε με break (66-57) στο Κάουνας, επικρατώντας της Ζαλγκίρις.

Η ομάδα του Ομπράντοβιτς πήρε το… αίμα της πίσω και επικράτησε 66-57 μέσα στο Κάουνας της Ζαλγκίρις, για να κάνει το 2-1 στη σειρά και να απέχει μία νίκη μακριά από το Final Four της Ευρωλίγκας.

Κορυφαίος της Φενέρ ήταν ο Γκούντουριτς με 17 πόντους, με τον Βέσελι να είχε 10 και τον Σλούκα να προσθέτει 9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Από τους Λιθουανούς, ξεχώρισε ο Γουόλτερς με 15 πόντους.

Παρά τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ στην αρχή του ματς, η Φενέρ ήταν πολύ άστοχη, με τη Ζαλγκίρις να χτυπά στο τρανζίσιον και να παίρνει ένα σοβαρό προβάδισμα (11-5). Στη συνέχεια, ο Γκούντουριτς έφερε τη διαφορά στο καλάθι (13-11), αλλά οι Λιθουανοί απάντησαν μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, το οποίο τους βρήκε στο +4 (19-15).

Το ίδιο δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τη διαφορά να πηγαίνει αρχικά στο +7 (24-17) και με τα τρίποντα να μπαίνουν στην… εξίσωση, πήγαν στο +9 (32-23), το οποίο συντήρησαν μέχρι το 17’. Εκεί, πήρε... μπρος ο Βέσελι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Ντέιβις (είχε φορτωθεί με τρία φάουλ) και μείωσε στο -4 (32-28), ενώ με τρίποντο του Σλούκα το σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν το 34-31.

Με τρομερές άμυνες και ορεξάτο τον Γκούντουριτς μπήκε η Φενέρ στο δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα να περάσει μπροστά (37-41), στο 24’. Η Ζαλγκίρις αντέδρασε στα μισά και ισοφάρισε (41-41), αλλά ο Γκούντουριτς με τον Ντατόμε έστειλαν τους φιλοξενούμενους στο +6 (41-47), με το τέλος της τρίτης περιόδου να τους βρίσκει μπροστά (46-49).

Άστοχες ήταν και οι δύο ομάδες στην τέταρτη περίοδο, αλλά η ομάδα του Ομπράντοβιτς με τον Ντατόμε συντηρούσε το προβάδισμά της (48-54). Με τον Γουόλτερς, η Ζαλγκίρις έφερε το ματς στον πόντο (53-54), αλλά ήρθε ένα μεγάλο τρίποντο αρχικά του Μέλι που έδωσε… ανάσα (53-57) στους Τούρκους και άλλο ένα από τον Μαχμούτογλου (56-62) στα 41’’ πριν τη λήξη, με τη Φενέρ να παίρνει τη νίκη με το τελικό 57-66.

Τα δεκάλεπτα: 19-15, 34-31, 46-49, 57-66

Πηγή: sport-fm.gr

TAGS
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share