Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Euroleague: Σκούπισε τον Παναθηναϊκό η Ρεάλ!

Είχε και καλύτερες εμφανίσεις ο Παναθηναϊκός...

23 Απριλίου 2019 23:03
Euroleague: Σκούπισε τον Παναθηναϊκό η Ρεάλ!

Δυστυχώς "σκούπισε" τον Παναθηναϊκό η Ρεάλ! Δεν τα κατάφεραν όσο και αν προσπάθησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού να φέρουν την νίκη στην ομάδα τους..

Οι «πράσινοι» πάλεψαν στα ίσια, άγγιξαν τη νίκη, όμως στο τέλος άφησαν ελεύθερα σουτ και οι Τέιλορ, Ράντολφ και Καμπάτσο «σκότωσαν» το «Τριφύλλι» με συνεχόμενα τρίποντα, που διαμόρφωσαν ουσιαστικά και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Αργεντινός πραγματοποίησε ακόμα μία μεγάλη εμφάνιση, ειδικά στα τελευταία λεπτά, ενώ οι Ρούντι και Τέιλορ ήταν επίσης εξαιρετικοί για τους νικητές. Αντίθετα, η εμφάνιση του Ματ Λοτζέσκι (14π στο πρώτο μέρος) και τα σουτ των Καλάθη, Τόμας, Λάνγκφορντ δεν έφτασαν για τους Κυπελλούχους Ελλάδας, που δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο και την ποιότητα των Μαδριλένων.

Το θρίλερ του ΟΑΚΑ κατέληξε στα χέρια της... μηχανής της Ρέαλ. Σε ένα ματς με συγκλονιστική εξέλιξη και δραματικό φινάλε, οι Ισπανοί κέρδισαν τον Παναθηναικό με 89-82, έκαναν το 3-0 και πήραν με «σκούπα» το εισιτήριο για το Final Four της Βιτόρια.

Πηγή: sdna.gr

Euroleague: Φιλί ζωής ή αντίο για τον Παναθηναϊκό;

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεάλ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ με στόχο τη νίκη που θα κρατήσει ζωντανό το όνειρο του Final Four. Παίζει ο Καλάθης.

Ο στόχος του break δεν επετεύχθη, αφού στο ένα ματς ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε από τη διαιτησία και στο δεύτερο αδίκησε ο ίδιος τον εαυτό του. Όμως παρά το 2-0, που δεν έχει ανατραπεί ποτέ στην ιστορία των playoffs της Ευρωλίγκας, το όνειρο του Final Four δεν έχει σβήσει ακόμη για τους «πράσινους».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share