Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν σε οπαδούς του Ολυμπιακού! - Τους είχαν στήσει καρτέρι! (Video)

Σοκάρουν οι εικόνες!

23 Απριλίου 2019 20:37
Οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν σε οπαδούς του Ολυμπιακού! - Τους είχαν στήσει καρτέρι! (Video)

Καρτέρι είχαν στήσει οπαδοί της ΑΕΚ σε οπαδούς του Ολυμπιακού στην εθνική οδό που επέστρεφαν από την Λαμία! Σοκάρουν οι εικόνες από το βίντεο!

Κατά τη διάρκεια του αγώνα μερίδα των οπαδών βγήκαν εκτός γηπέδου και περίμεναν να εντοπίσουν λεωφορεία, βανάκια και ιχ αυτοκίνητα με φίλους του Ολυμπιακού που επέστρεφαν από την Λαμία, όπου αγωνίστηκαν νωρίτερα οι ερυθρόλευκοι για την 29η αγωνιστική της Super League.

Κι όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο υπάρχουν πεζοί οι οποίοι έχοντας εντοπίσει ένα αυτοκίνητο αντιπάλων προσπαθούν να το ακινητοποιήσουν, αλλά ο οδηγός με απίθανους ελιγμούς κατάφερε να ξεφύγει...

Το βράδυ της Κυριακής (21:00) η ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ αγωνίζονταν κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ ανόδου στην Α1 γυναικών στο κλειστό της ΦΕΑ που βρίσκεται επί της Εθνικής οδού στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από 20 ημέρες είχε συμβεί ανάλογο περιστατικό στα διόδια της Τραγάνας, όπου εκεί ένα ιχ αυτοκίνητο που μετέφερε οπαδούς της ΑΕΚ έγινε αντιληπτό από οπαδούς του Ολυμπιακού που έκαναν επίθεση τραυματίζοντας σοβαρά δύο εκ των επιβαινόντων.

Δείτε το βίντεο:

Super League: Βόμβα στο ΟΑΚΑ! Σώθηκε η Λάρισα με το διπλό επί της ΑΕΚ!

Με τον χειρότερο τρόπο αποχαιρέτησε το κοινό της για φέτος η ΑΕΚ. Χάρη σε μια γκέλα του Τσιντώτα, η προβληματική «Ένωση» έπεσε θύμα έκπληξης (0-1) από την ψυχωμένη ΑΕΛ, που εξασφάλισε την παραμονή της!

Ασορτί με την κακή πορεία της φέτος ήταν το φινάλε της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

Εγκλωβισμένη στην τακτική της αποφασισμένης ΑΕΛ, η «Ένωση» ηττήθηκε 1-0 στο ΟΑΚΑ και αποδοκιμάστηκε δίκαια από το κοινό της.

Μια γκέλα του Τσιντώτα (που μετατράπηκε σε γκολ του Μπράλιτς στο 28’) και ο εξαιρετικός Κρίστινσον (που σταμάτησε κάθε κίνδυνο για την εστία του) ήταν αρκετές για τους «βυσσινί», ώστε να πανηγυρίσουν ένα τεράστιο διπλό που σφράγισε την παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκα.

Πώς έπαιξε

Επιστροφή στο 3-5-2 και rotation σε αρκετές θέσεις της ενδεκάδας αποφάσισε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ενόψει και της ρεβάνς Κυπέλλου με τη Λαμία (και πέρα από τις αναγκαστικές απουσίες των Λιβάγια, Μπακασέτα, Τσιγκρίνσκι) ο Ανδαλουσιανός άφησε εκτός αρχικού σχήματος τους Μπακάκη, Σιμόες και Χουλτ). Ξεκινώντας λοιπόν αυτή τη φορά τον φορμαρισμένο Μπογέ, η διάταξη της «Ένωσης» διαμορφώθηκε ως εξής στον αγωνιστικό χώρο:

Το ματς

Με όρεξη -αλλά όχι και επίγνωση των δυσκολιών που θα έβρισκε μπροστά της- μπήκε στο παιχνίδι η ΑΕΚ. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που καιγόταν για βαθμούς και δεν δίστασε να ταμπουρωθεί από νωρίς, οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν να εγκλωβίζονται στην αμυντική τακτική του. Παρόλο λοιπόν που κυκλοφορούσαν ικανοποιητικά την μπάλα, δεν έβρισκαν διαδρόμους στο τείχος. Και πέρα από μια ωραία ενέργεια του Πόνσε και ένα συρτό σουτ του Κλωναρίδη, δυσκολεύονταν ν’ απειλήσουν την εστία του Κρίστινσον.

Κάπως έτσι, η ΑΕΛ πήγε το ματς όπως ήθελε. Εκμεταλλευόταν το ότι η ομάδα του Χιμένεθ κατέφευγε σε ατομικές προσπάθειες (κυρίως από Πόνσε-Μπογέ). Και στην πρώτη φορά που μπήκε στην περιοχή (ούτε καν σε ροή αγώνα, αλλά από στημένη φάση) βρήκε… πορτοφόλι. Γιατί η αδράνεια του Άλεφ (που έχασε τον αντίπαλό του) και η γκέλα του Τσιντώτα (που έχασε την μπάλα κάτω από τα χέρια του) αποδείχθηκαν μοιραίες. Και μια φαινομενικά ακίνδυνη προβολή του Μπράλιτς μετατράπηκε στο γκολ που στρίμωξε την «Ένωση».

Βλέποντας λοιπόν ότι δεν είχε νόημα ν’ αντιμετωπίζει με τρία στόπερ μια ομάδα που έχει κλειστεί, ο Χιμένεθ αναπροσάρμοσε τα πλάνα του στην ανάπαυλα. Έβαλε τον Χουλτ αντί του Τσόσιτς και το γύρισε σε 4-4-2. Και άμεσα η εικόνα βελτιώθηκε. Διότι η ΑΕΚ δεν πετούσε φωτιές, αλλά άρχισε να φτιάχνει τουλάχιστον φάσεις. Και αν ο Κρίστινσον δεν δήλωνε παντού παρών (σε κοντινή προβολή του Πόνσε, μακρινό σουτ του Μπογέ και εκτέλεση φάουλ του ίδιου) θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει.

Όσο δεν συνέβαινε όμως κάτι τέτοιο, τόσο η ΑΕΛ το πίστευε περισσότερο. Κι όσο οι κινήσεις του Χιμένεθ (με Μπακάκη αντί Κλωναρίδη και Αλμπάνη αντί Άλεφ) δεν έπιαναν τόπο, τόσο η ΑΕΚ αγχωνόταν περισσότερο. Κάπως έτσι οι «κιτρινόμαυροι» άρχισαν να καταφεύγουν σε σέντρες. Οι πολλές στημένες φάσεις τους (με εξαίρεση μια επικίνδυνη κεφαλιά του Σβάρνα) πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Και η ηρωική αμυντική προσπάθεια της ΑΕΛ ως το τέλος επιβραβεύτηκε με τη νίκη που σφράγισε και του χρόνου την παρουσία της στα «σαλόνια».

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Σβάρνας, Οικονόμου, Τσόσιτς (46’ Χουλτ), Γκάλο, Άλεφ (71’ Αλμπάνης), Κρίστισιτς, Μάνταλος, Κλωναρίδης (59’ λ.τ. Μπακάκης), Μπογέ, Πόνσε

Στον πάγκο έμειναν οι: Μπάρκας, Λόπες, Γιαννούτσος, Σιμόες

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μόρας, Ζίζιτς, Μπράλιτς, Καρανίκας, Ζίβκοβιτς, Μπάλλας (72’ Ακόστα), Σεσέροβιτς, Γιακιμόφσκι (75’ Γκόλιας), Σικάβκα (90’+5’ Σικάβκα), Νούνιτς

Στον πάγκο έμειναν οι: Ταλέσκι, Κούνιτς, Νούσιος, Μπάμης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share