Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παναθηναϊκός: Ευχάριστα νέα με τον Νικ Καλάθη!

Διαθέσιμος για το κρίσιμο ματς!

22 Απριλίου 2019 20:42
Παναθηναϊκός: Ευχάριστα νέα με τον Νικ Καλάθη!

Στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο τέθηκε ο Νικ Καλάθης, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Ο αρχηγός του "τριφυλλιού" νιώθει ακόμα κάποιες ενοχλήσεις στην κνήμη, αλλά αυτές δεν είναι ικανές να του στερήσουν τη συμμετοχή στο ματς με τη βασίλισσα.

Ο Καλάθης θα δώσει το "παρών" στην κρίσιμη αναμέτρηση, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες, αφού αγωνιστικά προβλήματα για τον Πιτίνο δεν υπάρχουν.

Πηγή: sport-fm.gr

Βαρύ πένθος στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και τη βαθιά θλίψη του για τον χαμό του άλλοτε πυγμάχου, προπονητή και μετέπειτα διοικητικού παράγοντα του Συλλόγου, Χαράλαμπου Σβηνέλη.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1933 και ξεκίνησε την πυγμαχία στον ΠΑΟ σε ηλικία 14 ετών και από το 1951 συμμετείχε σε αγώνες.

Από το 1952 εως και το 1960 ανακηρύσσεται συνεχώς Πρωταθλητής Ελλάδος στις κατηγορίες από 51 εως 63,5 κιλά.

Super League: Καθάρισε τον Παναθηναϊκό ο Ατρόμητος!

Ο Παναθηναϊκός έδειξε για μια ακόμα φορά τις αδυναμίες του στη στημένες φάσεις και ο Ατρόμητος με τον Κουλούρη να πετυχαίνει ένα γκολ-ζωγραφιά πήρε τη νίκη, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να τον φέρει και τρίτο! Αν η ΑΕΚ δεν νικήσει την τελευταία αγωνιστική τον Λεβαδειακό και οι Περιστεριώτες πάρουν το τρίποντο, τότε θα τερματίσουν πίσω από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Έτσι έπαιξαν

Ο Ατρὀμητος έχει… καθαρίσει εδώ και καιρό την τέταρτη θέση, ο Παναθηναϊκός μετά και την αφαίρεση πέντε βαθμών για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ήταν βαθμολογικά αδιάφορους και αμφότεροι οι προπονητές των δύο ομάδων έδωσαν ευκαιρίες.

Ο Κάναντι ξεκίνησε τους γηπεδούχους με τον δεκαεπτάχρονο Μανδά κάτω από τα δοκάρια. Ο Κατράνης κάλυψε την θέση του αριστερού μπακ, ο Κιβρακίδης στα δεξιά και ο Ρισβάνης με τον Χατζηισαϊα στο κέντρο της άμυνας. Μάντσον και Νάτσος οι δύο κεντρικοί μέσοι. Μπρούνο, Ενσικουλού, Ουγκράι η μεσοεπιθετική τριπλέτα πίσω από τον Κουλούρη.

Ο Γιώργος Δώνης, με την σειρά του, έδωσε το χρίσμα στον 17χρονο Ανδρέα Αθανασακόπουλο, ένα παιδί που θεωρείται ως ένα από τα μεγάλα ταλέντα των φυτυρίων του συλλόγου. Ο Κότσαρης επέστρεψε στην εστία, δεξί μπακ-χαφ ο Γιόχανσον, αριστερό ο Ινσούα και ο Κολοβέτσιος, με τον Οικονόμου και τον Κουλιμπαλί η τριπλέτα στο κέντρο των μετόπισθεν. Δώνης και Κουρμπέλης στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Αθανασακόπουλος και ο Χατζηγιοβάνης σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μακέντα.

Όλα μηδέν

Ένα σουτ του Δώνη που πέρασε άουτ (4᾽) και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ουγκράι που απόκρουσε εντυπωσιακά ο Κότσαρης (13᾽) ήταν ότι καλύτερο είχαν να προσφέρουν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο.

Τόσο ο Ατρόμητος όσο και ο Παναθηναϊκός περιορίστηκαν σε συνεχόμενα λάθη στην ανάπτυξή τους, είδαν τα επιθετικά τους ατού να βρίσκονται σε μετριότατο βράδυ και γενικά το πρώτο ημίχρονο ήταν βαρετό, με το επίπεδο του ποδοσφαίρου να κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Από το 30᾽και έπειτα ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος αλλά και πάλι του έλειψαν οι σωστές επιλογές στην τελική πάσα για να απειλήσει την εστία του Κότσαρη.

Κουλούρη εσύ σούπερ σταρ!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο αλλαγές του Δώνη, ο οποίος έριξε στο ματς Χατζηθεοδωρίδη και Εμμανουηλίδη για να διορθώσει την αδυναμία της ομάδας του στην δημιουργία. Με εξαίρεση, όμως, ένα σουτ του Εμμανουηλίδη στο 54´, το σύνολο του Έλληνα τεχνικού ήταν ανύπαρκτο επιθετικά.

Ο Ατρόμητος ήταν άριστος ανασταλτικά και μέσα σε έντεκα λεπτά, εκμεταλλευόμενος δύο κόρνερ, έφτασε στο ᾽´τρίποντο᾽᾽! Πρωταγωνιστής; Ποιος άλλος; Ο Ευθύμης Κουλούρης, ο κορυφαίος φορ του φετινού πρωταθλήματος.

Στο 61᾽ο Έλληνας επιθετικός έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι για να σκοράρει στην... επαναφορά ο Μπρούνο για το 1-0 ενώ στο 72᾽με ένα τρομερό ᾽᾽κεραυνό᾽᾽ άφησε άγαλμα τον Κότσαρη, πέτυχε ένα από τα ομορφότερα φετινά γκολ και... κλείδωσε την νίκη για την ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός δεν έβγαλε καμία αντίδραση και το σύνολο του Κάναντι κράτησε εύκολα μέχρι τέλους το υπέρ του 2-0.

ΜΑΝ ΟF THE MATCH: Ακόμη μία εμφάνιση... πιστοποιητικό της αξίας του, η οποία παρουσιάστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Ευθύμης Κουλούρης ήταν και πάλι καθοριστικός. Επί της ουσίας καθάρισε το ματς σχεδόν μόνος του. Πήρε την κεφαλιά στο πρώτο γκολ για να σκοράρει στην συνέχεια ο Μπρούνο ενώ στο δεύτερο σκοράρει με καταπληκτικό αριστερό βολέ και με το σώμα του να μην έχει την ιδανική θέση. Τρομερό τελείωμα...

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Σπύρος Ρισβάνης. Εξαιρετικό παιχνίδι από τον στόπερ του Ατρομήτου, κέρδισε σχεδόν όλες τις μονομαχίες, ήταν καλός με την μπάλα στα πόδια και δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στους φορ του Παναθηναϊκού.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε δύο γκολ από κόρνερ απόψε στο Περιστέρι. Στις συγκεκριμένες εκτελέσεις του Ατρομήτου, η άμυνα της ομάδας του Δώνη είχε πολύ κακή αντίδραση και το πλήρωσε ακριβά. Και στις δύο περιπτώσεις ο Κουλούρης είναι αμαρκάριστος και δεν συγχωρεί.

Η ΓΚΑΦΑ: Η ανασταλτική συμπεριφορά του Παναθηναϊκού στο 1-0 του Ατρομήτου μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ο Κουλούρης πήδηξε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι ενώ και ο Μπρούνο που πήρε το… ριμπάουντ για να σκοράρει από κοντά, είχε ξεχαστεί από την άμυνα των φιλοξενούμενων.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Ευαγγέλου θα έπρεπε να δείξει την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ινσούα στο 45᾽. Αυτό ήταν και το μοναδικό του λάθος απόψε στο Περιστέρι σε ένα ήρεμο σε γενικές γραμμές παιχνίδι.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR:Ο Ατρόμητος μέσα σε έντεκα λεπτά... καθάρισε τον Παναθηναϊκό χάρη στην κλάση του Κουλούρη και την αδυναμία των πρασίνων να αμυνθούν σωστά στις στημένες φάσεις. Το ᾽ἀστέρι᾽᾽πήρε μια δίκαιη νίκη, η οποία σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ από την ΑΕΛ, το βάζει στο παιχνίδι της διεκδίκησης της τρίτης θέση την τελευταία αγωνιστική. Από την άλλη, το τριφύλλι όπως και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, απογοήτευση με την παρουσία του, δεν κατάφερε να φτιάξει φάσεις και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια.

Ατρόμητος: Μανδάς, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ρισβάνης, Χατζηϊσαίας, Μάντσον, Νάτσος, Μπρούνο, Ενσικουλού(70᾽Μπουσούλατζιτς), Ουγκράι(62᾽Ουάρντα), Κουλούρης(81᾽Μούγιακιτς).

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Δώνης, Κουρμπέλης, Αθανασακόπουλος(46᾽Χατζηθεοδωρίδης), Χατζηγιοβάνης(65᾽Καμπετσής), Μακέντα(46᾽Εμμανουηλίδης)

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share