Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποδοσφαιρική φανέλα αφιερωμένη στην Παναγία των Παρισίων!

Συγκίνηση...

22 Απριλίου 2019 14:36
Ποδοσφαιρική φανέλα αφιερωμένη στην Παναγία των Παρισίων!

Με μία ειδική φανέλα παράχθηκαν οι παίκτες της Μονακό, σε εντός έδρας αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν για την 33η αγωνιστική του Σαμπιονά.

Οι παίκτες τους Λεονάρντο Ζαρντίμ,φόρεσαν μία κόκκινη φανέλα, που στο κέντρο και στο ύψος λίγο κάτω από τον λαιμό, θα υπάρχει μία μικρή αναπαράσταση της Παναγίας των Παρισίων που καταστράφηκε την περασμένη Δευτέρα από πυρκαγιά.


Στην ίδια εικόνα υπάρχει και η Αγία Ντεβότ (Sainte Devote), πολιούχος του Μονακό, να προσφέρει ένα περιστέρι στην Παναγία των Παρισίων.

Βαρύ πένθος στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και τη βαθιά θλίψη του για τον χαμό του άλλοτε πυγμάχου, προπονητή και μετέπειτα διοικητικού παράγοντα του Συλλόγου, Χαράλαμπου Σβηνέλη.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1933 και ξεκίνησε την πυγμαχία στον ΠΑΟ σε ηλικία 14 ετών και από το 1951 συμμετείχε σε αγώνες.

Από το 1952 εως και το 1960 ανακηρύσσεται συνεχώς Πρωταθλητής Ελλάδος στις κατηγορίες από 51 εως 63,5 κιλά.

Πέθανε ο Βασίλης Σωτηρόπουλος

Τη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, το άγγελμα του θανάτου του συνταξιούχου εμπόρου, Βασίλη Σωτηρόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών.

Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην πόλη, τόσο από την επιχειρηματική του, όσο και από την προσφορά του στα κοινά.

Ο Βασίλης Σωτηρόπουλος, ήταν από τους πρώτους έμπορους ηλεκτρικών ειδών της Πάτρας, με κατάστημα που διατηρούσε στην οδό Μαιζώνος, μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’90. Ο εκλιπών είχε διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος Αχαΐας και πρόεδρος της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων «Αγία Σκέπη».

Η κηδεία του θα γίνει τη Μεγάλη Δευτέρα στις 16.00 από τον Ιερό Ναό Παντανάσσης.

Τραγωδία στην Αμαλιάδα: Πέθανε 46χρονη σε δυστύχημα!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αμαλιάδα, όταν μια 46χρονη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, το πρωί του Σαββάτου μια γυναίκα από τα Σαβάλια οδηγούσε το μηχανάκι της, επί της οδού Οινομάου στην συμβολή με την οδό Πύρρωνος.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του δικύκλου, εξετράπη στα αριστερά και κατέληξε στο δρόμο. Η γυναίκα τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πύργου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της. Το τραγικό αυτό δυστύχημα συνέβη στις 10.10 το πρωί και το προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας ερευνά τις συνθήκες.

Τρίκαλα: 13χρονος έπεσε από πολυκατοικία!

Ασύλληπτη τραγωδία το πρωί της Κυριακής των Βαΐων.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr 13χρονος που έπαιζε με φίλους του στην ταράτσα 4οροφης οικοδομής επί της οδού Ασκληπιού, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος και οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρό τον μικρό από τον φωταγωγό.

Κρήτη: Νεκρός βρέθηκε άντρας σε παραλία του Ρεθύμνου!

Την τελευταία του πνοή σε παραλία της Κρήτης άφησε ένας τουρίστας, σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες όταν ο 58χρονος Βέλγος την ώρα που έκανε την πρωινή του βόλτα στην παραλία Ροδάκινο του Ρεθύμνου αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Περαστικοί που βρέθηκαν στο σημείο ενημέρωσαν τις αρχές με ασθενοφόρο να παραλαμβάνει τον άτυχο άνδρα και να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Σπηλίου.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share