Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μεταγραφικά σενάρια από Τουρκία ετοιμάζει ο Ολυμπιακός!

Νέες βλέψεις για τους Ερυθρόλευκους..

19 Απριλίου 2019 20:14
Μεταγραφικά σενάρια από Τουρκία ετοιμάζει ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει μεταγραφές από την Τουρκία! Το καλοκαίρι πλησιάζει και η ώρα των μεταγραφών έρχεται! Ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν "πέσει" στο τραπέζι..

Σύμφωνα με την έγκυρη τουρκική ιστοσελίδα «Hurriyet», οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Γιασίν Μπεντζιά. Ο 24χρονος Αλγερινός χαφ δεν υπολογίζεται από τη Φενέρμπαχτσε, στην οποία αγωνίζεται δανεικός από τη Λιλ, ενώ ούτε οι Γάλλοι φαίνεται πως «καίγονται» για να τον κρατήσουν.

Οι Τούρκοι αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη μιλήσει με το γαλλικό σύλλογο.

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τις επόμενες μέρες τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, με τους Τούρκους να «μπλέκουν» συνέχεια την ομάδα του Πειραιά σε μεταγραφικά σενάρια.

Ολυμπιακός: Χωρίς Πρίντεζη στον αγώνα με την ΑΕΚ!

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού ΑΕΚ ο Γιώργος Πρίντεζης δεν θα αγωνιστεί αφού λόγω των μυϊκών σπασμών στη μέση και έτσι θα χάσει το δύσκολο παιχνίδι με την Ένωση!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (20/4) εκτός έδρας την ΑΕΚ, για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να μην υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του Γιώργου Πρίντεζη.

Σε αντίθεση βέβαια, το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Γουίλ Τσέρι, ενώ όλοι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι, εκτός φυσικά των τραυματιών Βασίλη Σπανούλη και Γιάνις Στρέλνιεκς!

Για να δούμε πως θα τα πάει ο Ολυμπιακός χωρίς τους διεθνείς αστέρες!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share