Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ολυμπιακός: Χωρίς Πρίντεζη στον αγώνα με την ΑΕΚ!

Τι συνέβη με τον μπασκετμπολίστα;

19 Απριλίου 2019 18:48
Ολυμπιακός: Χωρίς Πρίντεζη στον αγώνα με την ΑΕΚ!

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού ΑΕΚ ο Γιώργος Πρίντεζης δεν θα αγωνιστεί αφού λόγω των μυϊκών σπασμών στη μέση και έτσι θα χάσει το δύσκολο παιχνίδι με την Ένωση!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (20/4) εκτός έδρας την ΑΕΚ, για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να μην υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του Γιώργου Πρίντεζη.

Σε αντίθεση βέβαια, το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Γουίλ Τσέρι, ενώ όλοι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι, εκτός φυσικά των τραυματιών Βασίλη Σπανούλη και Γιάνις Στρέλνιεκς!

Για να δούμε πως θα τα πάει ο Ολυμπιακός χωρίς τους διεθνείς αστέρες!

«Ταφόπλακα» για Παναθηναϊκό! - O Ολυμπιακός πήρε το ματς στα χαρτιά!

Δικαίωσε τον Ολυμπιακό η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και κατακύρωσε το ματς υπέρ των ερυθρόλευκων αφαιρώντας συνολικά πέντε βαθμούς από τους πράσινους!

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της πρωτόδικης απόφασης που ανέφερε πως θα παιχτούν τα τελευταία 20’ του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο που είχε διακοπεί.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share