Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δυστυχώς αποκλείστηκε από τον αντίπαλο του στο Μόντε Κάρλο!

Βαριά ήττα!

18 Απριλίου 2019 14:52
Στέφανος Τσιτσιπάς: Δυστυχώς αποκλείστηκε από τον αντίπαλο του στο Μόντε Κάρλο!

Δυστυχώς είναι άσχημα τα νέα για τον Στέφανο Τσιτσιπά και για το παιχνίδι του στο Μόντε Κάρλο! Έχασε τελικά από τον αντίπαλο του Ντανίιλ Μεντβέντεφ!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε και πάλι να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ντανίιλ Μεντβέντεφ κι έμεινε εκτός προημιτελικών του Μόντε Κάρλο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά του Μόντε Κάρλο. Ο κακός… του δαίμονας, Ντανίιλ Μεντβέντεφ, τον νίκησε (6-2, 1-6, 6-4) και πάλι και τον άφησε εκτός προημιτελικών.

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, νο 8 στον κόσμο και νο 6 του ταμπλό στο όπεν του Μονακό, τον αντιμετώπισε για τέταρτη φορά και ηττήθηκε ξανά. Έτσι ο 23χρονος Ρώσος, νο 14 στον κόσμο, μετρά το «4 στα 4» στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Στο πρώτο σετ ο Μεντβέντεφ έκανε περίπατο (6-2). Περίπατο έκανε, όμως, κι ο Τσιτσιπάς στο δεύτερο σετ (1-6), με τους δύο τενίστες να λύνουν τις… διαφορές τους στο τρίτο σετ, όπου ο Ρώσος επικράτησε με 6-4.

Ο Τσιτσιπάς κατάφερε να προκριθεί στο Monte-Carlo Masters!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε παρά την δύσκολη προσπάθεια να προκριθεί στο Monte-Carlo Masters! Ποιος όμως θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του;

Έκανε τα εύκολα – δύσκολα ο Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας χρειάστηκε να.. ιδρώσει στο δεύτερο σετ, κόντρα στον Μιχαίλ Κουκούσκιν, αλλά πήρε τελικά τη νίκη με 2-0 και την πρόκριση στους “16” του Monte-Carlo Masters. Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα είναι ο επόμενος του αντίπαλος.

Μια θέση στους “16” του Monte-Carlo Masters έκλεισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επικρατώντας του Μιχαίλ Κουκούσκι με 2-0 σετ (6-3, 7-5), μετά από έναν αγώνα που κράτησε 1 ώρα και 42 λεπτά.

Αν και ζορίστηκε στο δεύτερο σετ, ο Τσιτσιπάς επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, έκανε το… καθήκον του απέναντι στον Κουκούσκιν και πήρε το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση του τουρνουά που γίνεται στο Μονακό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share