Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτός είναι ο νέος Πρόεδρος της Super League!

Με τις ψήφους Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού!

16 Απριλίου 2019 15:32
Αυτός είναι ο νέος Πρόεδρος της Super League!

Αυτός είναι ο νέος Πρόεδρος της Super League με τις ψήφους Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού! Ο Μηνάς Λυσάνδρου της ΑΕΚ νέος πρόεδρος της Super League!

Ο διευθύνων σύμβουλος και εκπρόσωπος της ΑΕΚ επικράτησε στις αρχαιρεσίες που έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης απέναντι στον Μάκη Γκαγκάτση, που κατέβηκε από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Ο νέος πρόεδρος της Λίγκας έλαβε 8 ψήφους, έναντι 6 του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ, ενώ απείχε από τη διαδικασία ο Αστέρας Τρίπολης και λευκό ψήφισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και η ΕΠΟ (όπως συνηθίζει στις εκλογές).

Ο Μηνάς Λυσάνδρου ψηφίστηκε και από τους «αιώνιους» αντιπάλους, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, καθώς επίσης και από Απόλλωνα Σμύρνης, Άρη, ΟΦΗ, Πανιώνιο και Λαμία. Τον Μάκη Γκαγκάτση ψήφισαν, πέρα από τον ΠΑΟΚ, η Λάρισα, ο Ατρόμητος, ο Λεβαδειακός, η Ξάνθη και ο Παναιτωλικός.

Η θητεία του νέου προέδρου είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και το πρώτο θέμα που πρέπει να διαχειριστεί είναι η υλοποίηση της αναδιάρθρωσης. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Μηνάς Λυσάνδρου είχε καταθέσει πρόταση για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 14 ομάδες.

Super League: Παραίτηση Μπαταγιάννη από την προεδρία!

Από την προεδρία της Super League παραιτήθηκε ο Μπαταγιάννης! Προσωρινός πρόεδρος ο Χρήστος Δάρας!

Την παραίτηση του Βαγγέλη Μπαταγιάννη από τη θέση του προέδρου της Super League ανακοίνωσε η Λίγκα το μεσημέρι της Τετάρτης (10/4).

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Super League, η απόφαση του κυρίου Μπαταγιάννη να παραιτηθεί από την προεδρία της Λίγκας οφείλεται σε προσωπικούς λόγους.

«Ανακοινώνεται ότι ο κ. Ευάγγελος Μπαταγιάννης υπέβαλλε σήμερα την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League για προσωπικούς λόγους», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, πιθανότατα από την άλλη εβδομάδα θα «τρέξουν» οι διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου. Μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, προσωρινός πρόεδρος της Λίγκας αναλαμβάνει ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share