Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Euroleague: Αρχίζουν τα play offs!

Ώρα για δράση! Αύριο στην μάχη ο Παναθηναϊκός!

16 Απριλίου 2019 10:28
Euroleague: Αρχίζουν τα play offs!

Η Euroleague μπαίνει σιγά-σιγά στην τελική ευθεία, με τα προημιτελικά της διοργάνωσης να ξεκινούν σήμερα (16/4) με τους αγώνες ΤΣΣΚΑ - Μπασκόνια και Φενέρμπαχτσε - Ζάλγκιρις.

Με το βλέμμα στο Final Four της Βιτόρια, ξεκινούν σήμερα (16/4) τα προημιτελικά της Euroleague με δύο αγώνες, όπου υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ.

Στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία των προημιτελικών, η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται την Μπασκόνια (20:00), σε μία επανάληψη της σειράς της σεζόν 2016/17. Τότε οι Ρώσοι είχαν προκριθεί με 3-0 νίκες, ωστόσο η πρόκρισή τους είχε έρθει πολύ πιο δύσκολα από ότι φάνηκε, αφού οι Βάσκοι είχαν ζορίσει πολύ την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη και στα τρία παιχνίδια της σειράς.

Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας, η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την φορμαρισμένη Ζάλγκιρις (20:45). Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι το ξεκάθαρο φαβορί σε αυτή την σειρά, ενώ πήρε τη νίκη και στους δύο αγώνες της κανονικής περιόδου. Η Ζάλγκιρις ωστόσο δεν είναι η ομάδα που ήταν στο ξεκίνημα της χρονιάς, αφού έκλεισε την κανονική περίοδο με έξι σερί νίκες και μοιάζει πιο απειλητική από ποτέ.

Με... Ντόνσιτς η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στον Παναθηναϊκό!

Με Ντόνσιτς απαντά η Ρεάλ Μαδρίτης στον Παναθηναϊκό για το αγώνα που έρχεται!

Ο Λούκα Ντόνσιτς έχει αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον μεγαλουργεί στο NBA, όμως αναμένεται να βρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου της Βασίλισσας για να παρακολουθήσει τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό.

Την ώρα που το NBA ετοιμάζεται να του απονείμει το βραβείο για τον Rookie της σεζόν, ο Λούκα Ντόνσιτς επιστρέφει στην Ευρώπη, έχοντας στο μυαλό του την πρώην ομάδα του, Ρεάλ Μαδρίτης και τον… Παναθηναϊκό.

Ο Σλοβένος γκαρντ «σκότωσε» πέρυσι τους «πράσινους» στα πλέι οφ της Euroleague, αλλά φέτος θα μπορέσει να ενισχύσει τη «Βασίλισσα» μόνο… από την εξέδρα, αφού όπως έγινε γνωστό, θα παρακολουθήσει από κοντά τα παιχνίδια με την ομάδα του Ρικ Πιτίνο. Η ενημέρωση για τον Ντόνσιτς

«Ο Ντόνσιτς θα βρίσκεται στη Μαδρίτη για να υποστηρίξει τους πρώην συμπαίκτες τους στα πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Να σας θυμίσουμε: Ζουν σε παράνοια: Εξαφανίστηκαν μέσα σε 2 ώρες τα εισιτήρια για Game 3 Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share