Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Super League: Υποβιβάστηκε ο Λεβαδειακός, ποιοι οι ευνοημένοι;

Η μάχη για την παραμονή!

14 Απριλίου 2019 22:22
Super League: Υποβιβάστηκε ο Λεβαδειακός, ποιοι οι ευνοημένοι;

Με κερδισμένους, τον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο και τον Λεβαδειακό να αποχαιρετά και μαθηματικά την κατηγορία, ολοκληρώθηκε η 28η αγωνιστική της Super League που είχε κοινή ώρα έναρξης σε όλα τα ματς.

Η ομάδα του Ηρακλείου, πέρασε από το ΟΑΚΑ επικρατώντας με 3-1 του Παναθηναϊκού, με το πρώτο φετινό «διπλό» των Κρητικών να τους φέρνει σε θέση ισχύος στη μάχη της παραμονής, αφού την ίδια ώρα στους «Ζωσιμάδες» ΠΑΣ και Αστέρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 και τώρα έμπλεξαν. Κατά βάση η ομάδα του Πετράκη που πλέον βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα πράγματα «ζορίζουν» και για την Ξάνθη, που μετά την ήττα στο «Καραϊσκάκης» έχει μπλέξει και πρέπει να βρει ένα τρίποντο στα ματς που απομένουν.

Τον δρόμο για την Super League 2 πήρε ο Λεβαδειακός που υποβιβάζεται μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια στη μεγάλη κατηγορία.

Κερδισμένος της βραδιάς και ο Ατρόμητος του Νταμίρ Κάναντι. Η ομάδα του Περιστερίου, πέρασε με 2-0 από το «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη και κατέκτησε και μαθηματικά την τέταρτη άκρως τιμητική θέση του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, παράταση στην στέψη για τον ΠΑΟΚ που μετά το 1-1 με την ΑΕΛ στον κάμπο, θέλει τρεις βαθμούς για να σφραγίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα και θα τους ψάξει ή την άλλη βδομάδα στην Τούμπα με τον Λεβαδειακό ή στα Γιάννενα στο φινάλε του πρωταθλήματος.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share