Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ΠΑΟΚ: Το ραντεβού με την ιστορία που περίμενε...τόσα χρόνια!

Η ανακοίνωση που εξέδωσε!

14 Απριλίου 2019 15:57
ΠΑΟΚ: Το ραντεβού με την ιστορία που περίμενε...τόσα χρόνια!

Το ραντεβού με την ιστορία που περίμενε...τόσα χρόνια ο ΠΑΟΚ! Πλησιάζει η ώρα!

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία έστειλε τις ευχές του στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ, τονίζοντας ότι η «ασπρόμαυρη» οικογένεια έχει ραντεβού με την ιστορία. Να σας θυμίσουμε: Super League: Μια εβδομάδα από το Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!

Η ανακοίνωση: «Με την πανηγυρική ατμόσφαιρα πέριξ της ομάδας να μην αγγίζει κανέναν μέσα από το τμήμα, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου ταξίδεψαν στο θεσσαλικό κάμπο, προκειμένου το απόγευμα της Κυριακής 14 Απριλίου 2019 να είναι στην ώρα τους στο ραντεβού με την ιστορία…

Μετά από μία χρονιά, η οποία θα μείνει αλησμόνητη σε όλους μας, ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης, εξασσφαλίζει και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα.

Τις δικές τους ετοιμασίας έχουν κάνει οι φίλαθλοι, οι οποίοι έχουν δώσει το δικό τους ραντεβού στα Τέμπη, ώστε σε περίπτωση νίκης να συνοδεύσουν την ομάδα μέχρι τη Θεσσαλονίκη, αφού πρώτα στήσουν το δικό τους πανηγύρι στο μνημείο των αδικοχαμένων «αετόπουλων».

Την αναμέτρηση μπορούμε να την παρακολουθήσουμε από το κανάλι Novasports1HD, με τις ευχές όλων μας και, ειδικότερα, της μάνας του Συλλόγου, του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, να συνοδεύουν την ομάδα».

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ: Πόσο αυστηροί θα είναι οι έλεγχοι στο ματς – τίτλου;

Πόσο αυστηροί θα είναι οι έλεγχοι στο ματς – τίτλου για ΑΕΛ ΠΑΟΚ;

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στην πρωινή (14.04.2019) σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που θα εφαρμοστούν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην έδρα της ΑΕΛ, εκεί όπου με νίκη, οι Θεσσαλονικείς θα κατακτήσουν μαθηματικά το πρωτάθλημα. Να σας θυμίσουμε: ΠΑΟΚ: Άσχημα τα νέα..εκτός ο Ελ Καντουρί!

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στη Λάρισα η τελευταία σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που θα εφαρμοστούν το απόγευμα γύρω και μέσα στο “AEL FC Arena”, στο ΑΕΛ – ΠΑΟΚ.

Για μία ακόμα φορά, οι εκπρόσωποι της αστυνομίας τόνισαν πως θα υπάρξουν αυστηροί έλεγχοι ταυτοπροσωπίας έξω από το γήπεδο των “βυσσινί”!

Αυτό σημαίνει πρακτικά πως δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλους του ΠΑΟΚ που το όνομά τους δεν αναγράφεται στα εισιτήρια που θα έχουν.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ να αναφέρει χαρακτηριστικά πως «… κάθε φίλαθλος πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα μαζί με το εισιτήριο του προκειμένου να ελέγχεται η ταυτοπροσωπία κατά τη διαδικασία του προελέγχου, αλλά και κατά τη διαδικασία της εισόδου από την Αστυνομία και την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης του γηπέδου» αλλά και πως «δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου σε φιλάθλους χωρίς εισιτήριο».

Να θυμίσουμε ότι μετά από απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, απαγορεύτηκε η μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Λάρισα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κίνηση ματ της ΕΡΤ! Πάει για το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ!

ΠΑΟΚ: Άσχημα τα νέα..εκτός ο Ελ Καντουρί!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

TAGS
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share