Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Διαλύεται ο Ολυμπιακός: Φεύγει ΚΑΙ ο Τουπάν!

Ραγδαίες εξελίξεις!

13 Απριλίου 2019 13:10
Διαλύεται ο Ολυμπιακός: Φεύγει ΚΑΙ ο Τουπάν!

Καταιγιστικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό, καθώς ο Άξελ Τουπάν αποτελεί παρελθόν μετά από δική του επιθυμία. Προχώρησε ήδη σε διακοπή συμβολαίου.

Νέα αποχώρηση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Λίγες ώρες μετά την διαφαινόμενη λύση της συνεργασίας του με τον Μπριάντε Ουέμπερ, ένας ακόμη παίκτης των «ερυθρόλευκων» πέρασε στην πόρτα της εξόδου. Ο λόγος για τον Άξελ Τουπάν, ο οποίος ενημέρωσε τους συμπαίκτες του ότι θέλει να αποχωρήσει και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Ο Γάλλος φόργουορντ, ο οποίος υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι κλειστό διετές συμβόλαιο, ζήτησε εγγράφως, προφανώς λόγω των όσων συμβαίνουν στο οικονομικό σκέλος, την διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών. Πιο συγκεκριμένα, έστειλε επίσημο έγγραφο στον Ολυμπιακό για να αποδεσμευτεί και από τις εξελίξεις γίνεται εμφανές ότι η χθεσινή συνάντηση Αγγελόπουλων-παικτών δρομολόγησε τις εξελίξεις τόσο με τον Μπριάντε Ουέμπερ όσο και με τον Άξελ Τουπάν.

Όπως είναι λογικό, ο παίκτης δεν θα δώσει το παρών στο μεσημεριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (15:45) στο ΣΕΦ.

Βόμβα: Συνελήφθη πασίγνωστος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού επειδή πωλούσε "μαϊμού" προϊόντα!

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη έχει ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Χρήστος Πατσατζόγλου, καθώς συνελήφθη για εισαγωγή κι εμπόριο «μαϊμού» προϊόντων!

Στη σύλληψη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ο οποίος διέγραψε σημαντική πορεία με τον Ολυμπιακό προχώρησαν οι αρχές.

Σύμφωνα με το «piperata.gr», ο Χρήστος Πατσατζόγλου συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη (4/4) και φέρεται να παρέμεινε στη ΓΑΔΑ ως και τη Δευτέρα (8/4), καθώς ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο «Πάτσα» εμφανίζεται να πωλούσε «μαϊμού» προϊόντα σε καταστήματα συμφερόντων του στην Αγία Βαρβάρα Αττικής και στη Χαλκίδα.

Παράλληλα φέρεται να προμήθευε ακόμη και μεγάλα εμπορικά καταστήματα σε όλη την Αθήνα, όπως για παράδειγμα στο Κολωνάκι και στον Πειραιά. Η εισαγωγή τους μάλιστα γινόταν από την Τουρκία.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, τα καταστήματα του, δύο στην Αγία Βαρβάρα (στο όνομα της αδελφής και της μητέρας του), καθώς και αυτό που έχει ο ίδιος στην Χαλκίδα, δεν έχουν ανοίξει καθόλου από την ημέρα της σύλληψης του.

Σημειώνεται ότι την υπεράσπισή του ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο τού πρώην δημάρχου, βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Λάμπρου Μίχου, με τον οποίο μάλιστα είχε ανακοινωθεί ότι θα ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος (ο Χρ.Πατσατζόγλου) στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 (έχει το επίσημο χρίσμα του ΚΙΝΑΛ).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share