Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζουν σε παράνοια: Εξαφανίστηκαν μέσα σε 2 ώρες τα εισιτήρια για Game 3 Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης!

Πανζουρλισμός!

12 Απριλίου 2019 13:46
Ζουν σε παράνοια: Εξαφανίστηκαν μέσα σε 2 ώρες τα εισιτήρια για Game 3 Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης!

Euroleague: Μόλις δύο ώρες και κάτι χρειάστηκαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού για να εξαντλήσουν τα εισιτήρια για τον τρίτο αγώνα των playoffs απέναντι στη Ρεάλ, που θα γίνει την Τρίτη 23 Απριλίου στο ΟΑΚΑ (21:00).

H KAE το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία με τον Νικ Καλάθη σε ρόλο... Night King από το Game of Thrones.

Από νωρίς το πρωί είχαν σχηματιστεί ουρές στο εκδοτήριο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας παρά τη βροχή, ενώ και ηλεκτρονικά χιλιάδες φίλοι της ομάδας έσπευσαν να προμηθευτούν εισιτήρια.

Τελικά λίγο πριν τις 13:00 δεν έμεινε εισιτήριο ούτε για δείγμα. Υπενθυμίζεται πως η σειρά αρχίζει με δύο ματς στη Μαδρίτη, στις 17 και 29 του μήνα.

Τα εισιτήρια για το Game 4 θα κυκλοφορήσουν όταν οριστικοποιηθεί πως θα υπάρχει τέταρτο ματς στη σειρά, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 25 Απριλίου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Game 3 των Playoffs της Euroleague με τη Real Madrid (23/4, 21.00) δύο ώρες μετά την κυκλοφορία τους.

Για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε εμπράκτως η πίστη, η αγάπη και η αφοσίωση των φιλάθλων μας προς την ομάδα και έτσι η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει.

Με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με την με τη Real Madrid.

Basket League: Τρομακτικός Παναθηναϊκός διέλυσε την ΑΕΚ!

Στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν ο Παναθηναϊκός πάτησε το τούρμπο και πέρασε πάνω από την ΑΕΚ ισοπεδώνοντας την με 72-104! Σε τρομακτική κατάσταση οι πράσινοι δείχνουν πανέτοιμοι για τη βασίλισσα της Ευρώπης.

Έχει πάρει φόρα, έχει βρει ρυθμό και δεν τον σταματάει τίποτα. Πόσω μάλλον μια αντίπαλος που είχε δύο από τα πιο βασικά... όπλα της εκτός δράσης (Ματσιούλις, Θίοντορ). Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του, εντός συνόρων, πέρασε σαν... σίφουνας πάνω από την ΑΕΚ και χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα έδειξε πως είναι έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση της σεζόν, τα πλέι οφ της Euroleague.

Οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο πήραν τα ηνία του αγώνα από τα μέσα της πρώτης περιόδου και δεν κοίταξαν πίσω. Η ΑΕΚ προσπάθησε, πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά δεν είχε τις λύσεις να παρουσιαστεί ανταγωνιστική απέναντι στους «πράσινους». Έτσι, το «τριφύλλι» έφτασε στην 22η νίκη του σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος, φτιάχνοντας ακόμα περισσότερο την ψυχολογία του ενόψει συνέχειας.

Από την άλλη, η ΑΕΚ γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα της για φέτος, έπειτα από 11 θετικά αποτελέσματα, σε μια ήττα, ωστόσο, που δεν.... κοστίζει, καθώς παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share