Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Europa League: Νύχτα θριάμβου για Άρσεναλ και Βαλένθια! Όλα τα αποτελέσματα

Ποιες ομάδες είναι αγκαλιά με την πρόκριση;

12 Απριλίου 2019 08:28
Europa League: Νύχτα θριάμβου για Άρσεναλ και Βαλένθια! Όλα τα αποτελέσματα

Οι πρώτοι τέσσερις προημιτελικοί του Europa League ανέδειξαν ξεκάθαρα φαβορί, ενόψει των ρεβάνς της 18ης Απριλίου!

Άρσεναλ, Μπενφίκα μετά τις εντός έδρας επιτυχίες τους με 2-0, 4-2 επί των Νάπολι και Άϊντραχτ Φρανκφούρτης απόκτησαν ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στους ημιτελικούς της διοργάνωσης, όπως και η Τσέλσι με το εκτός έδρας 1-0 επί της Σλάβια Πράγας.

Η ομάδα που φαίνεται πως «κλείδωσε» την πρόκριση από το πρώτο κιόλας ματς ήταν η Βαλένθια, η οποία στο φινάλε επιβλήθηκε με 3-1 της Βιγιαρεάλ στον ισπανικό «εμφύλιο» στο «Θεράμικα» και την ερχόμενη Πέμπτη στο «Μεστάγια» θα πρέπει να «αυτοκτονήσει» για να χάσει το «εισιτήριο» για τους τέσσερις του θεσμού.

Βόμβα στον Παναθηναϊκό: Επιστρέφει αγαπημένος επιθετικός της πράσινης εξέδρας!

Ποιος είναι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει και λατρεύτηκε από την πράσινη εξέδρα;

Ο λόγος για τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει στην Ελλάδα κι ο Παναθηναϊκός... καραδοκεί για να τον κάνει δικό του. Οι δυσκολίες και τα δεδομένα της υπόθεσης...

Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έκανε το “μπαμ” στην καριέρα του, έζησε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια και τον Γενάρη του '16 έκανε το επόμενο βήμα, παίρνοντας μεταγραφή στη Γκενκ. Πέρυσι το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ απέκτησε δανεικό τον 27χρονο στράικερ, αλλά πιθανότατα θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Ο ίδιος ωστόσο εμφανίζεται να επιθυμεί την παραμονή του στην Ελλάδα και σύμφωνα με τα “Νέα” ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη διεκδίκηση του Καρέλη κι έχει ήδη στείλει το... μήνυμα για το ενδιαφέρον του στον ποδοσφαιριστή. Η υπόθεση βέβαια δεν είναι εύκολη, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τη Γκενκ και προβλέπεται να εισπράξει περί τις 500.000 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά φυσικά δεν μπορούν να τα δώσουν οι “πράσινοι”, οπότε είτε θα έπρεπε ο “Χουλκ” να ρίξει τις απαιτήσεις του περίπου στο μισό, είτε να τεθεί θέμα δανεισμού του, με τη βελγική ομάδα να καλύπτει μέρος του συμβολαίου του. Κάτι βέβαια που δεν φαντάζει ιδιαίτερα πιθανό από τη στιγμή που του χρόνου μένει ελεύθερος.

Την ίδια στιγμή πάντως ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται διατεθειμένος για μία υπέρβαση, εφόσον πρόκειται για περίπτωση που αξίζει.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share