Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βόμβα στον Παναθηναϊκό: Επιστρέφει αγαπημένος επιθετικός της πράσινης εξέδρας!

Έτοιμος για το μπαμ!

11 Απριλίου 2019 10:50
Βόμβα στον Παναθηναϊκό: Επιστρέφει αγαπημένος επιθετικός της πράσινης εξέδρας!

Ποιος είναι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει και λατρεύτηκε από την πράσινη εξέδρα;

Ο λόγος για τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει στην Ελλάδα κι ο Παναθηναϊκός... καραδοκεί για να τον κάνει δικό του. Οι δυσκολίες και τα δεδομένα της υπόθεσης...

Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έκανε το “μπαμ” στην καριέρα του, έζησε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια και τον Γενάρη του '16 έκανε το επόμενο βήμα, παίρνοντας μεταγραφή στη Γκενκ. Πέρυσι το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ απέκτησε δανεικό τον 27χρονο στράικερ, αλλά πιθανότατα θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Ο ίδιος ωστόσο εμφανίζεται να επιθυμεί την παραμονή του στην Ελλάδα και σύμφωνα με τα “Νέα” ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη διεκδίκηση του Καρέλη κι έχει ήδη στείλει το... μήνυμα για το ενδιαφέρον του στον ποδοσφαιριστή. Η υπόθεση βέβαια δεν είναι εύκολη, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τη Γκενκ και προβλέπεται να εισπράξει περί τις 500.000 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά φυσικά δεν μπορούν να τα δώσουν οι “πράσινοι”, οπότε είτε θα έπρεπε ο “Χουλκ” να ρίξει τις απαιτήσεις του περίπου στο μισό, είτε να τεθεί θέμα δανεισμού του, με τη βελγική ομάδα να καλύπτει μέρος του συμβολαίου του. Κάτι βέβαια που δεν φαντάζει ιδιαίτερα πιθανό από τη στιγμή που του χρόνου μένει ελεύθερος.

Την ίδια στιγμή πάντως ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται διατεθειμένος για μία υπέρβαση, εφόσον πρόκειται για περίπτωση που αξίζει.

Πηγή: sdna.gr

Basket League: Τρομακτικός Παναθηναϊκός διέλυσε την ΑΕΚ!

Στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν ο Παναθηναϊκός πάτησε το τούρμπο και πέρασε πάνω από την ΑΕΚ ισοπεδώνοντας την με 72-104! Σε τρομακτική κατάσταση οι πράσινοι δείχνουν πανέτοιμοι για τη βασίλισσα της Ευρώπης.

Έχει πάρει φόρα, έχει βρει ρυθμό και δεν τον σταματάει τίποτα. Πόσω μάλλον μια αντίπαλος που είχε δύο από τα πιο βασικά... όπλα της εκτός δράσης (Ματσιούλις, Θίοντορ). Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του, εντός συνόρων, πέρασε σαν... σίφουνας πάνω από την ΑΕΚ και χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα έδειξε πως είναι έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση της σεζόν, τα πλέι οφ της Euroleague.

Οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο πήραν τα ηνία του αγώνα από τα μέσα της πρώτης περιόδου και δεν κοίταξαν πίσω. Η ΑΕΚ προσπάθησε, πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά δεν είχε τις λύσεις να παρουσιαστεί ανταγωνιστική απέναντι στους «πράσινους». Έτσι, το «τριφύλλι» έφτασε στην 22η νίκη του σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος, φτιάχνοντας ακόμα περισσότερο την ψυχολογία του ενόψει συνέχειας.

Από την άλλη, η ΑΕΚ γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα της για φέτος, έπειτα από 11 θετικά αποτελέσματα, σε μια ήττα, ωστόσο, που δεν.... κοστίζει, καθώς παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr: 

Champions League: Ύπουλο σκορ στο Άμστερνταμ!

Champions League: Αγκαλιά με την πρόκριση η Λίβερπουλ!

Champions League: Βήμα πρόκρισης για Τότεναμ!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share