Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Εξωγήινος Νικ Καλάθης: Έκανε triple double και έγραψε ιστορία! (video)

Ασύλληπτος!

5 Απριλίου 2019 09:37
Εξωγήινος Νικ Καλάθης: Έκανε  triple double και έγραψε ιστορία! (video)

Ο Νικ Καλάθης έγραψε ιστορία στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπουντούτσνοστ, καθώς κατέγραψε ένα μεγαλοπρεπές triple double. Μόνο ο Νίκολα Βούισιτς πριν 12 χρόνια είχε πετύχει κάτι αντίστοιχο.

Η χθεσινή βραδιά ανήκει στον σπουδαίο Νικ Καλάθη. Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού κατάφερε κάτι για το οποίο είχε φτάσει μια ανάσα να πετύχει εδώ και πολλά παιχνίδια. Και αυτό δεν ήταν άλλο από ένα απίστευτο triple double.

Κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου και ενώ η ομάδα του Ρικ Πιτίνο βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 72-63, ο διεθνής άσος μάζεψε το 10ο ριμπάουντ του, μέσα σε αποθέωση στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Στο σημείο εκείνο ο Καλάθης έφτασε τους 11 πόντους, τα 10 ριμπάουντ και τις 15 ασίστ, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην αναμέτρηση. Και τελικά ο Νικ έφτασε στο επικό, αδιανόητο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα triple double με τελικό απολογισμό: 11 πόντους, 18 ασίστ και 12 ριμπάουντ!!!

Ο κόσμος δεν σταμάτησε να τραγουδάει το όνομα του Καλάθη, κάνοντας ακόμα πιο ξεχωριστές τις στιγμές. Μάλιστα ο ίδιος ανταπέδωσε με μια καρδιά προς τον κόσμο της ομάδας.

To triple double του ηγέτη των «πράσινων» ήρθε μετά από 12 χρόνια. Ο Νίκολα Βούισιτς ήταν ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης, με τον Κροάτη σέντερ να μετρά 27 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε παιχνίδι των Ισραηλινών κόντρα στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

Δείτε την μαγική βραδιά του Νικ Καλάθη στο παρακάτω βίντεο:

Euroleague: Θλιβερός επίλογος για τον Ολυμπιακό!

Χωρίς ελπίδα πρόκρισης πλέον, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Νταρουσάφακα στο ΣΕΦ ολοκληρώνοντας τη φετινή του παρουσία στην Euroleague!

Ο Ολυμπιακός κλείνει με τον χειρότερο τρόπο τη φετινή του πορεία στην Ευρωλίγκα. Απόψε (21:30, Novasports 2) υποδέχεται την Νταρουσάφακα στο ΣΕΦ χωρίς ελπίδες πρόκρισης, καθώς μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ, αλλά και αυτή του Παναθηναϊκού επί της Μπουντούτσνοστ, όλα έχουν κριθεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» μένουν εκτός προημιτελικών για δεύτερη φορά την τελευταία τετραετία και ασφαλώς έχουν αρκετά ζητήματα να λύσουν, αφού πρακτικά, μετά και την απόφαση να απέχουν από τα ματς με Παναθηναϊκό αν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές, δεν έχουν πλέον στόχους στη σεζόν.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Σπανούλη και Στρέλνιεκς, ενώ ετοιμοπόλεμος είναι ο Αγραβάνης.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Νταμίρ Γιαβόρ (Κροάτης), Κάρλος Περούγκα (Ισπανός) και Άαρε Χάλικο (Εσθονός).

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές στο παρελθόν, με τον Ολυμπιακό να μετρά δύο νίκες τη σεζόν 2016/17, με 77-71 στην Πόλη και 81-73 στο ΣΕΦ, αλλά να έχει χάσει φέτος με 79-75 στην Τουρκία.

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share