Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τράκαρε με το αυτοκίνητό του ο Έλληνας τενίστας!

Το μήνυμά του για τους οδηγούς...

3 Απριλίου 2019 17:08
Στέφανος Τσιτσιπάς: Τράκαρε με το αυτοκίνητό του ο Έλληνας τενίστας!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει αποδείξει πως έχει μια… ιδιαίτερη σχέση με την κάμερά του, αφού εκτός αγωνιστικών χώρων καταγράφει πολλά μέρη που επισκέπτεται, μόνο που αυτό είχε και… οδυνηρές συνέπειες. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τενίστας τράκαρε σε γέφυρα και στη συνέχεια έστειλε το δικό του μήνυμά για τους οδηγούς.

Ο 20χρονος αθλητής, θέλοντας να φορτίσει τις μπαταρίες του, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στο Miami Open, πήγε σ’ ένα τουριστικό θέρετρο στο νησί Νίβις στην Καραϊβική. Φυσικά και τραβούσε εικόνες με την κάμερά τους, ανεβάζοντας και νέο υλικό στο κανάλι του στο youtube.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο νούμερο 8 της παγκόσμιας κατάταξης!

Ο Στέφανος κάνει βόλτες μ’ ένα άσπρο αυτοκινητάκι, όπως αυτά που έχουν στους αγώνες γκολφ. Πηγαίνει από την καμπάνα του στο εστιατόριο για να πάρει το μπρέκφαστ του. Περιγράφει τις εικόνες στην εντυπωσιακή βίλα όπου – όπως αναφέρει – ακούγονται οι ήχοι μόνο από μαϊμούδες και βατράχους. Λέει πως είναι το εσωτερικό της βίλας, στην οποία το μόνο που δεν λειτουργεί είναι η τηλεόραση.

Πιάνει το τιμόνι από το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο με το ένα χέρι και όταν προσπάθησε να τακτοποιήσει την κάμερα του στο αυτοκινητάκι, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε μια ξύλινη γέφυρα. Έλαβε βοήθεια, αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να πάρει με τα πόδια στον προορισμό του, μέσα σε μια αχανή έκταση του ξενοδοχείου κάνοντας και νέες γνωριμίες.

Όπως είπαμε, ο καλύτερος Έλληνας τενίστας έστειλε μήνυμα πως δεν κάνουμε ποτέ vlog την ώρα της οδήγησης: «Μην τραβάτε vlog όταν οδηγείτε».

Έτσι πήρε τη νίκη ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μαϊάμι!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ποια είναι η γυναίκα που έχει "μαγέψει" τον τενίστα;

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει γίνει γνωστός με τις αθλητικές επιδόσεις και ειδικά με τις διακρίσεις που έχει πετύχει το τελευταίο διάστημα στο τένις, στο Top 10 ο Τσιτσιπάς!! Ο τενίστας μάλλον είναι ερωτευμένος και αναρωτιόμαστε ποια είναι η γυναίκα που έχει "μαγέψει" τον Τσιτσιπά;!

Τελευταία, στα social media του αγαπημένου μας τενίστα μυρίζει έρωτας.Ερωτεύτηκε; Κι αν ναι ποια είναι η -πολύ- τυχερή; Ο χρόνος οπωσδήποτε θα δείξει. Kακά τα νέα για τον Έλληνα τενίστα! Δεν κατάφερε να περάσει το δεύτερο γύρο και μάλλον το έριξε στον έρωτα!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει ανεβάσει ορισμένα tweets τα οποία μιλούν για την αγάπη, την καρδιά, τον έρωτα και αυτό μάλλον σημαίνει πως κάτι συμβαίνει μέσα του.

Eντύπωση μάλιστα μας έκανε ότι οι αναρτήσεις του αυτές είναι γραμμένες στα ελληνικά, κάτι που δε συνηθίζει, αφού ο Στεφ προτιμά να τουϊτάρει στα αγγλικά. Είναι μήπως Ελληνίδα η αποδέκτριά τους; Η ρομαντική πλευρά του Στέφανου μόλις αποκαλύφθηκε και είναι και αυτή υπέροχη.

Διαβάστε περισσότερα αθλητικά θέματα από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share