Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιώργος Γεωργίου: Ανέλαβε πρόεδρος σε μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα της Αθήνας!

Νέα σελίδα!

3 Απριλίου 2019 12:55
Γιώργος Γεωργίου: Ανέλαβε πρόεδρος σε μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα της Αθήνας!

Με «μπροστάρη» τον Γιώργο Γεωργίου θα μπει στη νέα του εποχή ο Απόλλων Σμύρνης, λίγο διάστημα μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του!

Όπως ήταν γνωστό εδώ και καιρό, ο γνωστός δημοσιογράφος ανέλαβε θέση προέδρο στο Δ.Σ της ΠΑΕ, κάτι που επιβεβαιώθηκε και επίσημα με την ανακοίνωση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου είναι από σήμερα πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΑΕ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Κύπελλο Ελλάδος: ΑΕΚ - Λαμία για το πρώτο βήμα τελικού!

Το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να εξασφαλίσει απόψε η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται την «επικίνδυνη» Λαμία στο ΟΑΚΑ.

Με φόντο τη συμμετοχή στον τρίτο σερί τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης (21:30, Cosmote Sport 1).

Ο κόσμος της «Ένωσης» αναμένεται να δώσει το «παρών» σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, αμέσως μετά την αναμέτρηση της μπασκετικής ομάδας με τη Μπάμπεργκ στο Nick Galis Hall για το Basketball Champions League, απέναντι σε μία ομάδα που έχει αποτελέσει τον νέο… φονέα για τις «μεγάλες» ομάδες.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μάκη Χάβου άφησε εκτός του Παναθηναϊκό και στη συνέχεια τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα είναι αήττητη από τις 2 Φεβρουαρίου.

Αντιλαμβάνεται κανείς πως το έργο είναι δύσκολο, αφού η Λαμία δεν φαίνεται πως επηρεάζεται από το γεγονός πως οι δύο «αιώνιοι» είχαν σαφώς καλύτερη κατοχή της μπάλας από εκείνη. Παράλληλα, σε κάθε ματς βγάζει κάποιον πρωταγωνιστή που αναλαμβάνει να… τελειώσει το ματς.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να «φρεσκάρει» την ενδεκάδα, διατηρώντας παράλληλα το 3-5-2. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσιντώτας, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Τσόσιτς, Οικονόμου, Μπακάκη και τους Χουλτ, Γκάλο ως φουλ μπακ. Ως αμυντικοί χαφ θα αγωνιστούν οι Άλεφ και Σιμόες, με τον Μάνταλο σε ρόλο οργανωτή. Ο Λιβάγια θα βρίσκεται πίσω από τον Πόνσε.

Οι φιλοξενούμενοι, με τη σειρά τους, αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Μελίσσα, Σκόνδρα, Βάντερσον, Αντέτζο, Πλιάτσικα, Μπεχεράνο, Δημούτσο, Καραμάνο, Μπερτόλιο, Τομάς και Μπαράλες.

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share