Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: Aκόμα πιο ψηλά- Στο νούμερο 8 της παγκόσμιας κατάταξης!

Άλμα δύο ακόμα θέσεων!

1 Απριλίου 2019 10:39
Στέφανος Τσιτσιπάς: Aκόμα πιο ψηλά- Στο νούμερο 8 της παγκόσμιας κατάταξης!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε άλμα δύο ακόμα θέσεων και βρέθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στον Νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης!

Να σας θυμήσουμε για τον Στέφανο Τσιτσιπά: Ποια είναι η γυναίκα που έχει "μαγέψει" τον τενίστα;

Ο 20χρονος Ελληνας έφτασε τους 3240 βαθμούς, στην κατάταξη που διατηρεί η ATP, από τους 3.160 βαθμούς που είχε την προηγούμενη φορά.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η μεγάλη νίκη στο Μαϊάμι!

Ο Έλληνας πρωταθλητής στο τένις επικράτησε του Μακένζι Μακ Ντόναλντ, νο 60 στην παγκόσμια κατάταξη
Μόνο στο πρώτο σετ μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στον Στέφανο Τσιτσιπά ο Μακένζι Μακ Ντόναλντ.Επίσης δείτε τις καλύτερες στιγμές του Στέφανου Τσιτσιπά!

Ο Έλληνας τενίστας, στην πρεμιέρα του στο Μαϊάμι όπεν, το πήρε τελικά με 7-6(4) και στο δεύτερο σετ ήταν ασταμάτητος, νίκησε 6-1, απέκλεισε τον 23χρονο Αμερικανό, νο 60 στην παγκόσμια κατάταξη κι αυτή ήταν η πρώτη νίκη του στο συγκεκριμένο τουρνουά, καθώς πέρυσι είχε ηττηθεί στον Α’ γύρο από τον Ρώσο Ντανίιλ Μεντβέντεφ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει αυτήν την φορά έναν επικίνδυνο αντίπαλο να αντιμετωπίσει στο τουρνουά Indian Wells και θα δώσει μεγάλη μάχη! Μας έχει κάνει όμως πολλές φορές υπερήφανους με τις νίκες του!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προετοιμάζεται για το φημισμένο τουρνουά Indian Wells στις Ηνωμένες Πολιτείες και έμαθε τον πρώτο αντίπαλο του, μετά την ολοκλήρωση του 1ου γύρου, τον οποίο ο Έλληνας σταρ πέρασε χωρίς αγώνα.


Ο Ελληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του, που θα είναι στον 2ο γύρο της διοργάνωσης, τον Φέλιξ Ογκέρ Αλιασίμε.

Ο 18χρονος Καναδός, που πρόσφατα μπήκε στο Top 100, κέρδισε τον Κάμερον Νόρι με 6-3 και 6-2.

Ο Aλιασίμε βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μάλιστα πριν από δύο εβδομάδες έφτασε στον τελικό του τουρνουά του Ρίο Ντε Τζανέιρο, όπου ηττήθηκε από τον Σέρβο Λάσλο Τζέρε.

Τσιτσιπάς και Αλιασίμε θα αναμετρηθούν για τέταρτη φορά, με τον Καναδό να έχει το απόλυτο, κάτι που καθιστά δύσκολη την αποστολή του Έλληνα τενίστα.

Αποκλείστηκε η Σάκκαρη

Την ίδια ώρα, η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο του Indian Wells. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο 41 στον κόσμο, ήταν σε κακή ημέρα και ηττήθηκε με 7-5, 6-0 από την Αμερικανίδα Κριστίνα ΜακΧέιλ, Νο 140 της παγκόσμιας κατάταξης.

Πέρυσι η Σάκκαρη είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι τον 4ο γύρο στο τουρνουά της Καλιφόρνια. Η ήττα της σημαίνει πως θα χάσει 110 βαθμούς και κινδυνεύει να μείνει εκτός Top 50 σε 10 ημέρες, όταν και θα ανανεωθεί η παγκόσμια κατάταξη.

Διαβάστε περισσότερα αθλητικά θέματα από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share