Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Εθνική Ελλάδας: Ποιος είναι ο στόχος ενόψει της αναμέτρησης με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη;

Νίκες εντός και εκτός!

25 Μαρτίου 2019 19:55
Εθνική Ελλάδας: Ποιος είναι ο στόχος ενόψει της αναμέτρησης με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη;

Ποιος είναι ο στόχος της Εθνικής Ελλάδος ενόψει του παιχνιδιού με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη;

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός έδωσε το στίγμα του σκεπτικού του ενόψει της αναμέτρησης με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2020

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μιλώντας για την αναμέτρηση της Τρίτης με την Βοσνία, ξεκαθάρισε πως η Ελλάδα θα παίξει στη Ζένιτσα για το «διπλό» κι ανέφερε πως είναι ύψιστη τιμή για τον ίδιο και τους Έλληνες προπονητές να είναι στη θέση του Ομοσπονδιακού!

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε:

Το ποιο θα είναι το καλό αποτέλεσμα: Εμείς σε κάθε ματς εντός ή εκτός έχουμε στόχο τη νίκη.

Το ότι μετά από καιρό είναι Έλληνας τεχνικός στον πάγκο: Εκείνο που νιώθω είναι πολύ μεγάλη ευθύνη. Μετά από πολλά χρόνια είναι ένας Έλληνας είναι στο τιμόνι της Εθνικής. Η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη. Εάν επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης θα έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς.

Τη Βοσνία και το εάν είναι μες στις ομάδες που διεκδικούν τις 2 πρώτες θέσεις: Είναι μέσα στους διεκδικητές. Έχει μία πληθώρα καλών παικτών. Γι' αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς το αυριανό ματς.

Τον Ντουρμισάι: Έχουμε περιθώριο μέχρι το βράδυ και εάν πάρουμε το ΟΚ απο UEFA / FIFA όλα θα δρομολογηθούν για να είναι στην ομάδα. Εμείς έχουμε κάνει ότι έπρεπε.

Τον στόχο της ομάδας του: Απάντησα για το θέμα αυτό. Απάντησα προηγουμένως. Είπα ότι ήρθαμε να παίξουμε για τη νίκη. Όχι μόνο σε αυτό το ματς. Σε όλα. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας.

Την 25η Μαρτίου και τον Πιάνιτς: Χρόνια πολλά σε όλους εσάς. Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες στην γη. Είναι μία διπλή γιορτή. Γιορτάζει και η Παναγιά μας και ελπίζω να σκεπάζει τους Έλληνες και να βοηθήσει και τα παιδιά μας αύριο αλλά και για την πρόκριση. Κοιτάξτε εγώ δεν στέκομαι σε πρόσωπα. Γενικά κοιτάζω τις ομάδες που αντιμετωπίζουμε. Πρέπει να την δούμε συνολικά τη Βοσνία.

Που θα διεξάγονται οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδος;

Το σχήμα και εάν θα έχει τρεις επιθετικούς: Πρέπει να πω το εξής. Πιστεύω ότι θα παίζεται μέχρι τελευταία αγωνιστική. Αυτή είναι η σκέψη η δική μου. Όλα τα ματς είναι πολύ κρίσιμα. Όλα τα ματς είναι τρεις πόντοι. Δεν σημαίνει ότι εάν έχουμε ένα άσχημο αποτέλεσμα θα έχουν τελειώσει όλα. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Το αποτέλεσμα άλλος το αποφασίζει. Ο Θεός. Άλλη φορά είσαι καλός και χάνεις. Άλλη φορά είσαι κακός και κερδίζεις. Έχει σημασία το πως θα σταθούμε εμείς.

Την 11άδα και τον Σωκράτη: Με τον Σωκράτη θα περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή. Έχει βελτίωση. Περιμένω για αύριο το ΟΚ. Όσον αφορά στο ποιοι θα παίξουν. Καλά κάνετε και ρωτάτε αλλά δεν το γνωρίζω.

Εθνική Ελλάδος: Με εκπλήξεις οι κλήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη!

Με νέα πρόσωπα στην αποστολή θα αντιμετωπίσει Λιχτενστάιν και Βοσνία η Εθνική στα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2020, καθώς ο Άγγελος Αναστασιάδης κάλεσε τους Χάρη Μαυρία και Δημήτρη Κολοβό. Πρεμιέρα και για τον Βαλεριάνο.

Σε ρυθμούς προκριματικών Euro 2020 κινείται η Εθνική Ελλάδος με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Άγγελο Αναστασιάδη, να γνωστοποιεί τους 23 ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στα δύο παιχνίδια κόντρα σε Λιχτενστάιν (23/3, Βαντούζ) και την Βοσνία (26/3, Ζένιτσα).

«Φρέσκο» όνομα στις κλήσεις είναι ο Γιώργος Βαλεριάνος του Άρη που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ επιστροφή στην Εθνική υπάρχει για τους Χάρη Μαυρία και Δημήτρη Κολοβό της Ομόνοιας.

Θυμίζουμε ότι εκτός έμειναν οι Πέλκας, Τοροσίδης, Σταφυλίδης και Μανωλάς λόγω τραυματισμών.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Ρισβάνης, Μπακάκης, Κούτρης, Βαλεριάνος, Μαυρίας, Κολοβός, Σάμαρης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Σιώπης, Φορτούνης, Μήτρογου, Κουλούρης, Δώνης

Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 18 Μαρτίου, οπότε είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 18:30, η οποία θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό.

Διαβάστε περισσότερα για τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share