Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μπράβο στον Σαββίδη: Τι έκανε για την 90χρονη γιαγιά που έστειλαν στο τμήμα;

Παρέμβαση… ανθρωπιάς!

24 Μαρτίου 2019 12:10
Μπράβο στον Σαββίδη: Τι έκανε για την 90χρονη γιαγιά που έστειλαν στο τμήμα;

Ο Γιώργος Σαββίδης έδωσε εντολή να δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία της.

Η είδηση της 90χρονης που συνελήφθη επειδή πουλούσε χωρίς άδεια πλεκτές παντόφλες που φτιάχνει η ίδια, στη λαϊκή αγορά των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης έχει προκαλέσει την οργή και τη συγκίνηση όλης της κοινωνίας. Μόλις ενημερώθηκε για το γεγονός ο Γιώργος Σαββίδης, αποφάσισε να παρέμβει για να βοηθήσει την 90χρονη γιαγιά.

Η απίστευτη ιστορία της κυρίας Ηλιάδου, λόγω και της ποντιακής της καταγωγής, συγκίνησε την οικογένεια Σαββίδη. Αμέσως δόθηκε εντολή να δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία της γιαγιάς.

"Δεν το έκανα για τα λεφτά": Τι λέει η 90χρονη γιαγιά που συνελήφθη γιατί πουλούσε παντόφλες!

"Δεν το έκανα για τα λεφτά"! Αυτή ήταν η δήλωση της ηλικιωμένης 90χρονης γιαγιάς που συνελήφθη από την Αστυνομία γιατί πουλούσε στους Αμπελόκηπους στην συμβολή των οδών Ιωάννη Κραγια και Βενιζέλου παράνομα τερλίκια στην λαϊκή εξιστορεί την χθεσινή της περιπέτεια.

Η 90χρονη ζει στους Αμπελόκηπους μαζί με τον σύζυγό της και όπως αναφέρει αυτή ήταν η δεύτερη φορά που κατέβηκε κάτω την ημέρα της λαϊκής αγοράς στην περιοχή για να πουλήσει τερλικια.

Όπως η ίδια εξηγεί δεν είναι τόσο οι οικονομικοί λόγοι, όσο η ψυχική ικανοποίηση που νιώθει καθώς βγαίνει από το σπίτι και έχει με κάτι να ασχολείται.

Να που όμως, εχθές συνέβη κάτι το οποίο την αναστάτωσε και ταλαιπώρησε, όπως υποστηρίζει η ίδια και η οικογένειά της.

Την ώρα που καθόταν και έπλεκε, εμφανίστηκαν αστυνομικοί οι οποίοι της είπαν να μαζέψει τα πράγματα, αρχικά η γυναίκα νόμιζε πως απλά της είπαν να απομακρυνθεί από εκεί και να πάει σπίτι. “Ήρθαν και μου είπαν μάζεψε τα πράγματα σου. Τα μάζεψα και ξεκίνησα να πάω σπίτι. Εκείνη την ώρα μου είπαν πως δεν θα πάω σπίτι μου αλλά θα πάω μαζί τους στο τμήμα.

Αφού έφτασε στο τμήμα της περιοχής, μετά από περίπου δύο ώρες την μετέφεραν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για δακτυλικά αποτυπώματα. Εκεί έκατσε μέχρι αργά το βράδυ.

Μια κάτοικος της περιοχής ενημέρωσε την κόρη της ηλικιωμένης ότι συνέλαβαν την μητέρα της και ότι βρίσκεται στο τμήμα.

Όπως αναφέρει η Τζουντι, κόρη της ηλικιωμένης, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι συνέλαβαν ένα άτομο τέτοιας ηλικίας επειδή καθόταν και πουλούσε τερλικια, για να έχει κάτι να κάνει και για να βγάζει ένα μικροποσό.

“Οι αστυνομικοί μου έλεγαν πως ο νόμος είναι νόμος και ο νόμος είναι για όλους” σημειώνει η κ.Τζουντι.

Κάτοικοι της περιοχής μιλώντας στην ThessNews και το Ράδιο Θεσσαλονίκη, εξηγούν πως η κυρία ακόμα και στο πεζοδρόμιο όταν περπατάει πλέκει καλτσούλες, το θέμα ήταν ψυχολογικό και δεν είχε στόχο να κλέψει το ελληνικό κράτος.

Δείτε όλες τις αθλητικές ειδήσεις στο Athensmagazine.gr!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share