Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αθλητής κατέρρευσε κατά την διάρκεια του αγώνα του στο γήπεδο!

Τι συνέβη;

21 Μαρτίου 2019 15:10
Αθλητής κατέρρευσε κατά την διάρκεια του αγώνα του στο γήπεδο!

Μάρτυρες ενός περιστατικού που ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου έγιναν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του αθλητή, Νίκολα Κουν με τον Μίσα Ζβέρεφ.

Ο Ισπανός τενίστας κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ... νικημένος από τις πολλές κράμπες που είχε υποστεί, μην καταφέρνοντας να συνεχίσει το ματς.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες πέθανε μόλις στα 26 του σκορπίζοντας θλίψη ο Κένεθ Το

Euroleague: Επιβάλλεται το διπλό στα Κανάρια για Ολυμπιακό!

Euroleague: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Γκραν Κανάρια στο Λας Πάλμας για την 28η αγωνιστική και με νίκη κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ!

Να συνεχίσει στον δρόμο που χάραξε την Τρίτη το βράδυ απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, κερδίζοντας και στον δεύτερο από τους τέσσερις «τελικούς» πρόκρισης στα πλέι οφ που έχει να δώσει ως το τέλος της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας θέλει απόψε ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι», αντιμετωπίζουν (22:30 Novasports2 HD) στην «Γκραν Κανάρια Αρένα» του Λας Πάλμας την Γκραν Κανάρια για την 28η αγωνιστική, με νίκη φτάνουν το ρεκόρ τους στο 15-13 και θα έχουν την ευχέρεια να σφραγίσουν την είσοδό τους στην οκτάδα στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν στο ΣΕΦ με Ζαλγκίρις Κάουνας και Νταρουσάφακα.

Η ισπανική ομάδα των «παλιόφιλων», Κιμ Τιλί και Ντι Τζέι Στρόμπερι, έχει προ πολλού αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης με ρεκόρ 7-20, όμως αυτό δε σημαίνει πως θα αδιαφορήσει για την αναμέτρηση και πως θα είναι εύκολοκατάβλητη.

Απόψε, δίνει το τελευταίο της παιχνίδια μπροστά στο κοινό της στη φετινή Ευρωλίγκα και θέλει να το συνδυάσει με νίκη, λίγες μέρες πριν την κρίσιμη μάχη για την παραμονή της στη Liga Edensa με την Ανδόρα. Ο Ντέιβιντ Μπλατ, γύμνασε χθες το απόγευμα τους έντεκα παίκτες που έχει στην αποστολή χωρίς νεότερα προβλήματα (εκτός είναι οι Σπανούλης, Στρέλνιεκς και Αγραβάνης) και μαζί με τους συνεργάτες του έφτιαξαν το πλάνο που θα ακολουθήσουν οι παίκτες του. Θέλει υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης στην άμυνα, διότι είναι μία ομάδα που τρέχει και σουτάρει πολύ από την περιφέρεια, γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και καλές επιθετικές επιλογές, αλλά και σοβαρότητα, για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα οι παίκτες του.

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης είναι ο Κροάτης Σρέτεν Ράντοβιτς, η Γερμανίδα Άνε Πάντερ και ο Βέλγος Ρενό Ζελέρ.

Η προϊστορία των δύο ομάδων είναι σχεδόν… ανύπαρκτη, καθώς αναμετρήθηκαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με ευκολία 98-77 (Σπανούλης 21, Πρίντεζης 16).

Διαβάστε περισσότερες αθλητικές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share