Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σωκράτης Κόκκαλης: Τι απίστευτο κέρδισε 9 μήνες μετά τον θάνατο του γιου του! Κέρδισε...

Απίστευτη εξέλιξη

21 Μαρτίου 2019 10:41
Σωκράτης Κόκκαλης: Τι απίστευτο κέρδισε 9 μήνες μετά τον θάνατο του γιου του! Κέρδισε...

Μπορεί ο Σωκράτης Κόκκαλης να βιώνει την χειρότερη περίοδο της ζωής του με τον θάνατο του γιου του, όμως τα επαγγελματικά του πάνε εξαιρετικά! Συγκεκριμένα η εταιρεία του Σωκράτη Κόκκαλη κέρδισε τον μειοδοτικό διαγωνισμό για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Ο όμιλος «Intrakat» του Σωκράτη Κόκκαλη, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Live Sport, είναι ο προσωρινός μειοδότης του μεγάλου έργου της υπογειοποίησης των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών, έργο το οποίο με την ολοκλήρωσή του θα σημάνει και την λειτουργία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Στις αρχές Φεβρουαρίου είχε προκηρυχτεί ο διαγωνισμός για την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια και προ ημερών η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής ενέκρινε τους όρους του διαγωνισμού για το έργο, το οποίο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο σε 14 μήνες.

Χθες, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αποσφραγίστηκαν οι φάκελοι των προτάσεων και άρχισε η εξέταση των προσφορών από τις εταιρείες για την ανάληψη και την ολοκλήρωση του έργου της υπογειοποίησης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Live Sport, ο όμιλος Intrakat έκανε την καλύτερη προσφορά σε αυτόν τον δημόσιο διαγωνισμό και έχει αναδειχθεί «προσωρινός μειοδότης».

Εφόσον δεν υπάρξει κάποια ένσταση από τις άλλες εταιρείες, τότε εκείνη του κ. Κόκκαλη θα αναλάβει την ολοκλήρωση του παραπάνω έργου.

Ανατροπή βόμβα με τον θάνατο του Σ.Κόκκαλη: Ανακοίνωση για την είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Πολλά επεισόδια αναμένεται να διαδραματιστούν με τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ! Από χτες πολλές είναι οι ειδήσεις γύρω από τον άδικο χαμό του παράγοντα της ΠΑΕ Ολυμπιακό!

Μια από αυτές τις ειδήσεις είναι πως η μητέρα του θύματος, Ελένη Κόκκαλη, μαζί με τα δύο αδέλφια του ταξίδεψε για τις ΗΠΑ ώστε να παραλάβει την σορό του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ! Ωστόσο αυτό διαψεύδετε!

Το ίδρυμα Κόκκαλη με μια λιτή ανακοίνωση την Κυριακή το μεσημέρι έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ σημειώνοντας ότι ο 34χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην Αμερική όπου βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους.

Τώρα η οικογένεια, η οποία βιώνει τη μεγάλη αυτή δοκιμασία του χαμού του γιου και αδελφού τους, αναμένει την επιστροφή της σορού του 34χρονου στην Ελλάδα προκειμένου να γίνει η κηδεία.

Η οικογένεια Κόκκαλη διαψεύδει δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι μέλη της έχουν μεταβεί στις ΗΠΑ για το μακάβριο καθήκον να παραλάβουν την σορό του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ. Ο λόγος που προέβη η οικογένεια σε αυτή την ανακοίνωση; Παραμένει άγνωστος!

"Δίπλα στην τηλεόραση βρέθηκε... λευκή σκόνη! Δύο πόδια μακριά είδαμε ένα πτώμα!"

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες του θανάτου του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ που φέρνει σήμερα στο "φως" η εφημερίδα Μακελείο καθώς και το makeleio.gr:

Το συγκεκριμένο μέσο επικαλείται ρεπορτάζ μέσα από το ξενοδοχείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Σωκράτης Κόκκαλης και αποκαλύπτει όλα όσα είδε η Αστυνομία!

Διαβάστε περισσότερα θέματα που πρέπει να γνωρίζετε στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share