Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Το συγκινητικό αντίο της κόρης του!

Ραγίζει καρδιές!

20 Μαρτίου 2019 16:06
Θανάσης Γιαννακόπουλος: Το συγκινητικό αντίο της κόρης του!

Θλίψη προκάλεσε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, η είδηση του θανάτου του Θανάση Γιαννακόπουλου σε ηλικία 88 ετών. Πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπητούς παράγοντες στην ιστορία του Τριφυλλιού, αλλά και σε όλον τον χώρο του ελληνικού αθλητισμού.

Συγγενείς και φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον Θανάση Γιαννακόπουλο για τελευταία φορά την Τρίτη 26 Μαρτίου, καθώς η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στην Μητρόπολη Αθηνών.

Όπως είχε συμβεί με τον αδερφό του Παύλο, πριν την νεκρώσιμο ακολουθία, η οποία θα ψαλεί στις 14:00, η σορός του Θανάση Γιαννακόπουλου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 08:00 έως τις 12:30.

Η ταφή του εμβληματικού παράγοντα του Παναθηναϊκού θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, και το φέρετρό του θα καλυφθεί με την σημαία του Παναθηναϊκού όπως ο ίδιος είχε ζητήσει.

Η συγκινητική ανακοίνωση της κόρης του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Φίλοι του Παναθηναϊκού αλλά και αντίπαλοι και σύσσωμος ο πολιτικός, επιχειρηματικός και αθλητικός κόσμος αποχαιρέτησε με θερμά λόγια τον Θανάση Γιαννακόπουλο εκφράζοντας ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Με ανακοίνωσή της η κόρη του σπουδαίου παράγοντα του Παναθηναϊκού και της Βιανέξ, Κατερίνα Γιαννακοπούλου ευχαριστεί όλους για την αγάπη που έδειξαν στην οικογένειά της με αφορμή τον χαμό του πατέρα της.

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Γιαννακοπούλου:

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη που δείχνετε στην οικογένειά μας, με τα μηνύματά σας, την στήριξη και τα ειλικρινή σας συλλυπητήρια για τον χαμό του πατέρα μου και ανθρώπου Θανάση Γιαννακόπουλου.

Μετά Τιμής

Κατερίνα Γιαννακοπούλου»

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του "τυφώνα" Θανάση Γιαννακόπουλου!

Η απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου βύθισε σε πένθος την οικογένεια του Παναθηναϊκού! Σε λαϊκό προσκύνημα θα τεθεί η σορός του Θανάση Γιαννακόπουλου την ερχόμενη Τρίτη που θα γίνει η κηδεία του στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών. Εκεί, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του εμβληματικού ανθρώπου, που συνέδεσε το όνομά του με τις κορυφαίες στιγμές του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Πριν την νεκρώσιμο ακολουθία, η οποία θα ψαλεί στις 14:00, η σορός του Θανάση Γιαννακόπουλου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 08:00 έως τις 12:30, ώστε όλοι όσοι αγάπησαν τον «τυφώνα», να μπορέσουν του πουν το τελευταίο αντίο.

Υπενθυμίζεται, ότι η ταφή του Θανάση Γιαννακόπουλου θα γίνει στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Σύσσωμος ο κόσμος του αθλητισμού θρηνεί για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και εχθές το βράδυ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ!

Διαβάστε περισσότερα θέματα sport στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share