Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021

ΠΑΟΚ: Αιχμηρό σχόλιο για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ! "Κλάμα" με την αποχώρηση!

Πήρε θέση!

18 Μαρτίου 2019 08:22
ΠΑΟΚ: Αιχμηρό σχόλιο για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ!

Δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα έγιναν σήμερα στο ΟΑΚΑ ο Γιώργος Σαββίδης. Ο συσχετισμός που έκανε με τα τεκταινόμενα στο μπάσκετ.

Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχολίασε με τον δικό του τρόπο τον αγώνα μπάσκετ που δεν έγινε ποτέ στο ΣΕΦ, αφού ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε να αγωνιστεί, καθώς και τα όσα τραγικά έγιναν στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τους «ερυθρόλευκους».

 ΠΑΟΚ: Αιχμηρό σχόλιο για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ! 'Κλάμα' με την αποχώρηση!

Οριστική η διακοπή στο ΟΑΚΑ: Άφαντη η διοίκηση του Παναθηναϊκού!

Ο Γερμανός διαιτητής Φριτζ αποφάσισε την οριστική διακοπή του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Πίεσαν προς τη διακοπή οι ερυθρόλευκοι, απούσα η διοίκηση του τριφυλλιού...

Περίπου 40 λεπτά μετά την προσωρινή διακοπή του Παναθηναϊκός Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ κατά το 70ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Γερμανός διαιτητής Μάρκο Φριτς βγήκε για να επιθεωρήσει την κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο και τον περιβάλλοντα χώρο, όσα είδε δεν τον ικανοποίησαν και ακολούθως με ένα χαρακτηριστικό νόημα σήμανε την οριστική διακοπή του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επισήμως η αιτιολογία για την απόφασή του αυτή ήταν η «μη ύπαρξη συνθηκών ασφαλούς διεξαγωγής του αγώνα», ενώ ανέφερε και ότι υπήρχε ακόμη οσμή δακρυγόνου. Νωρίτερα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν απαιτήσει να μην συνεχιστεί η αναμέτρηση, με τον διευθυντή επικοινωνίας των Πειραιωτών να δείχνει χαρακτηριστικά στον Γερμανό την εξέδρα, όπου ακόμη βρίσκονταν περίπου 200 οπαδοί των «πρασίνων» και ενώ η διοίκηση του Τριφυλλιού ήταν... άφαντη καθώς μόνος του ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων Σπύρος Βλάχος έτρεχε να σώσει ό,τι σωζόταν.

Κατόπιν όλων αυτών και με δεδομένο ότι η Αστυνομία δεν κατάφερε να εγγυηθεί στον ρέφερι την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, όπως ο ίδιος είχε ζητήσει, οπότε και πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση. Από πλευράς Παναθηναϊκού τονίζεται ότι ο Γερμανός δεν είχε ζητήσει ποτέ εκκένωση του γηπέδου.

Ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως όπως τονίζουν οι απεσταλμένοι των Μέσων Ενημέρωσης στο ΟΑΚΑ, η ατμόσφαιρα είχε καθαρίσει πλήρως από τα δακρυγόνα που έπεφταν έξω από το γήπεδο.

Διαβάστε περισσότερες αθλητικές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share