Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Καληνύχτα Ελλάδα: Σοβαρά επεισόδια και οριστική διακοπή στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός!(video)

Τι θα γίνει;

17 Μαρτίου 2019 21:05
Καληνύχτα Ελλάδα: Σοβαρά επεισόδια και οριστική διακοπή στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός!(video)

Τι κι αν είχε φτάσει η ώρα να απολαύσουμε το ντέρμπι των αιωνίων μεταξύ Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού δεν το βλέπουμε να γίνεται τελικά! Νέα διακοπή στον αγώνα έχουμε στο Β΄ ημίχρονο στο ΟΑΚΑ!

Στο 53' ο Γκερέρο με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό - Στο 70' ο διαιτητής Φριτς διέκοψε εκ νέου τον αγώνα και έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια λόγω εισβολής οπαδών του ΠΑΟ στον αγωνιστικό χώρο Το ντέρμπι των αιωνίων μόλις στο 5' λεπτό είχε διακόπεί μετά από εισβολή μερίδας οπαδών του Παναθηναϊκού που προσπάθησε να προσεγίσει τον πάγκο του Ολυμπιακού

Χιλιοειπωμένο, αλλά από τα κλισέ που δεν μπορείς να αποφύγεις… Ένας αγώνας Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού ποτέ δεν θα είναι ένα απλό ποδοσφαιρικό ματς, σε όποια κατάσταση κι αν είναι ένας εκ των δύο (στην προκειμένη περίπτωση ο ΠΑΟ δεν είναι στα καλά του).

Έτσι και σήμερα το απόλυτο ελληνικό ποδοσφαιρικό ντέρμπι συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων, παρόλο που δεν είναι το ματς το οποίο θα κρίνει τον τίτλο, αλλά απλά ο αγώνας που θα μας επιτρέψει να μάθουμε αν ο Ολυμπιακός εξακολουθήσει να έχει μαθηματικές ελπίδες στο κυνήγι του (αήττητου και πρωτοπόρου) ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να είναι στο +10 ή αν ο Παναθηναϊκός θα μείνει ζωντανός στο κυνήγι της 5ης θέσης (είναι στο -5 από τον Άρη) για να σβήσει την ποινή που του έχει επιβληθεί.

Κυρίως όμως είναι το παιχνίδι που περιμένουν πως και πως οι οπαδοί των δύο αιώνιων αντιπάλων, με τον ΠΑΟ να μην έχει νίκη σε φετινό ντέρμπι (δύο ισοπαλίες με ΑΕΚ κι αυτή στο Καραϊσκάκη), ενώ ο Ολυμπιακός νίκησε μόνο την ΑΕΚ με ανατροπή στο Καραϊσκάκη και αγνοεί τη νίκη επί του ΠΑΟ εδώ και 2.5 χρόνια!

Μετά από μεγάλα επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ με την Αστυνομία, και ρίξη χημικών και δακρυγόνων οπαδοί αναγκάστηκαν να αλλάξουν θύρα, άνοιξε μια πόρτα για να γίνει αυτό και χούλιγκαν βρήκαν την ευκαιρία και έκαναν ντου στο γήπεδο. Αμέσως ο Γερμανός διαιτητής Mάρκο Φριτς διέκοψε το ντέρμπι και οι δύο ομάδες βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια, ώστε να μην συμβεί κάτι πιο δυσάρεστο.

Την στιγμή της διακοπής στο 70ο λεπτό το σκορ ήταν 0-1 υπέρ του Ολυμπιακού με γκολ του Γκερέρο και όλα δείχνουν ότι πάμε σε οριστική διακοπή του ματς, ενώ λίγα λεπτά άδειασε το ΟΑΚΑ.

Δείτε το βίντεο από το "¨ντου":

Αμέσως κινήθηκε μια διμοιρία των ΜΑΤ προκειμένου να μην υπάρξει επαφή, ενώ κι οι παίκτες του Παναθηναϊκού έτρεξαν προς τους οπαδούς τους προκειμένου να τους πείσουν να αποχωρήσουν στην κερκίδα.

Πάντως ο Παναθηναϊκός στα χαρτιά βγήκε κερδισμένος!

Δήλωση Ολυμπιακού: «Είχαν μαχαίρι οι οπαδοί που έκαναν ντου»

Καταγγέλουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ότι αυτοί που είσεβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο είχαν μαχαίρι!

Άνθρωποι του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στον πάγκο κατήγγειλαν ότι κάποιος από τους οπαδούς που έκανε «ντου», κρατούσε μαχαίρι!

Δεν υπήρξε χειροδικία κατά του Κώστα Καραπαπά

Το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ διεκόπη λόγω εισόδου οπαδών στο ταρτάν, έχοντας στο στόχαστρο έναν από τους συνοδούς της αποστολής των Πειραιωτών.

Επικράτησε ένταση και από ανρθώπους που βρίσκονταν στον πάγκο του Ολυμπιακού μεταφέρθηκε ότι ένας οπαδός κρατούσε μαχαίρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκαθάρισαν παράλληλα ότι δεν υπήρξε χειροδικία κατά του Κώστα Καραπαπά, ο οποίος δεν ήταν στο σημείο.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share