Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δήλωση Ολυμπιακού: «Είχαν μαχαίρι οι οπαδοί που έκαναν ντου»

Δείτε εδώ!

17 Μαρτίου 2019 20:50
Δήλωση Ολυμπιακού: «Είχαν μαχαίρι οι οπαδοί που έκαναν ντου»

Καταγγέλουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ότι αυτοί που είσεβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο είχαν μαχαίρι!

Άνθρωποι του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στον πάγκο κατήγγειλαν ότι κάποιος από τους οπαδούς που έκανε «ντου», κρατούσε μαχαίρι!

Δεν υπήρξε χειροδικία κατά του Κώστα Καραπαπά

Το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ διεκόπη λόγω εισόδου οπαδών στο ταρτάν, έχοντας στο στόχαστρο έναν από τους συνοδούς της αποστολής των Πειραιωτών.

Επικράτησε ένταση και από ανρθώπους που βρίσκονταν στον πάγκο του Ολυμπιακού μεταφέρθηκε ότι ένας οπαδός κρατούσε μαχαίρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκαθάρισαν παράλληλα ότι δεν υπήρξε χειροδικία κατά του Κώστα Καραπαπά, ο οποίος δεν ήταν στο σημείο.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα! - Οπαδοί έκαναν εισβολή!

Ολιγόλεπτη διακοπή σημειώθηκε στο ντέρμπι Παναθηναϊκού Ολυμπιακού καθώς εισβολή στο γήπεδο έκαναν οι οπαδοί της ομάδας!

Οπαδοί του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στο γήπεδο και προσέγγισαν τον πάγκο του Ολυμπιακού

Οπαδοί του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στο ταρτάν του ΟΑΚΑ λίγα λεπτά μετά τη σέντρα, κάνοντας επίθεση σε άτομα που συνόδευαν την αποστολή του Ολυμπιακού!

Με την συμπλήρωση του 5ου λεπτού του αγώνα, οπαδοί του Παναθηναϊκού... μπούκαραν στο ταρτάν του ΟΑΚΑ και έφτασαν μέχρι τον πάγκο των φροντιστών του Ολυμπιακού έχοντας στο στόχαστρο έναν από τους συνοδούς της αποστολής των Πειραιωτών!

Αμέσως το παιχνίδι διακόπηκε, άνθρωποι της ασφαλείας του «τριφυλλιού», αλλά και αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στη μέση και προσπάθησαν να αποτρέψουν τα χειρότερα. Τελικά μετά από περίπου 10 λεπτά διακοπής κι αφού... καθάρισε το ταρτάν το παιχνίδι άρχισε ξανά.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share