Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ολυμπιακός Πόλο: Προβάδισμα για την πρόκριση!

Στο final-8!

16 Μαρτίου 2019 18:14
Ολυμπιακός Πόλο: Προβάδισμα για την πρόκριση!

Η ομάδα Πόλο του Ολυμπιακού πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση στο στο final-8!

Ο Ολυμπιακός νίκησε 11-10 την Τσόλνοκι στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Champions League υδατοσφαίρισης, και πήρε το προβάδισμα για πρόκριση στο final-8 του Ανόβερου, καθώς οι δύο ομάδες ισοβαθμούσαν στην τρίτη θέση του Β΄ ομίλου.

Παράλληλα, με αυτή τη νίκη τους οι πρωταθλητές Ευρώπης ευνοούνται πλέον σε ισοβαθμία με την Τσόλνοκι, καθώς το πρώτο παιχνίδι στην Ουγγαρία είχε λήξει ισόπαλο 9-9.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 5-3, 2-2!

Τι δήλωσε ο Πρόεδρος του Παναθηναικού για τον Ολυμπιακό!

Euroleague: Ερυθρόλευκη τραγωδία στο Μιλάνο, έμπλεξε άσχημα ο Ολυμπιακός!

Στείρος επιθετικά και χωρίς ταυτότητα σε όλο το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός έγινε παιχνίδι στα χέρια του Τζέιμς που οργίασε με 27π. Έμπλεξαν με την ήττα στο Μιλάνο οι «ερυθρόλευκοι» (66-57), που παρουσίασαν ξανά μη ανταγωνιστική εικόνα.

Κακό παιχνίδι από τον Ολυμπιακό στην Ιταλία. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ δεν έπιασε καλά στάνταρ απόδοσης, έμεινε πολύ χαμηλά επιθετικά και δεν μπόρεσε να φύγει με το διπλό από το Μιλάνο, με την Αρμάνι να φτάνει σε μία πολύ σημαντική νίκη στη μάχη των πλέι-οφ της Euroleague και να ανεβαίνει στο 14-12.

Οι γηπεδούχοι ήταν... αλλού στο δεύτερο δεκάλεπτο (4 πόντοι ενεργητικό), όμως ήταν σαφώς ανώτεροι στο υπόλοιπο διάστημα της αναμέτρησης, ενώ ο Ολυμπιακός πληγώθηκε ανεπανόρθωτα από τον τραυματισμό του Βασίλη Σπανούλη στα πρώτα λεπτά του ματς.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών έμεινε εκτός λόγω διαστρέμματος και οι υπόλοιποι δεν μπόρεσαν να καλύψουν την απουσία του, κάτι που έγινε αντιληπτό κυρίως στο μπροστινό μέρος του παρκέ. Πάλεψε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, έδωσαν μικρές λύσεις χωρίς αποτέλσμα οι Μπριάντε Ουέμπερ, Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος και Σασα Βεζένκοφ. Απολαυστικός ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος ήταν... παντού στο παρκέ και ήταν ουσιασικά ο παίκτης που «σκότωσε» τον Ολυμπιακό με μία μεγάλη εμφάνιση.

Τα πράγματα παραμένουν... δύσκολα για τον Ολυμπιακό σε ότι αφορά την μάχη για την είσοδο στα πλέι-οφ και την 6η θέση, αφού οι «ερθυθρόλευκοι» έπεσαν πλέον στο 13-13. Τώρα, οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για την διπλή αγωνιστική της Euroleague, όπου θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερν (εντός, 19/3) και την Γκραν Κανάρια (εκτός, 21/3), σε δύο «must win» παιχνίδια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share