Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η βία διώχνει το ποδόσφαιρο από την Ελλάδα! - Που θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου;

Πολλά είναι τα κρούσματα χουλιγκανισμού!

15 Μαρτίου 2019 11:09
Η βία διώχνει το ποδόσφαιρο από την Ελλάδα! - Που θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου;

Στην Ελλάδα δεν είναι λίγες οι φορές που τα περιστατικά βίας στους χώρους των γηπέδων έχουν σημαδέψει την ιστορία του αθλητισμού! Ο χουλιγκανισμός στην Ελλάδα έχει πολλά κρούσματα και αυτό έχει προκαλέσει απορία και αγωνία για το που θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος! Η βία λοιπόν διώχνει μάλλον το ποδόσφαιρο και τον τελικό από την Ελλάδα!

Έντονη είναι η ανησυχία εν όψει της πολύ πιθανής προοπτικής να αναμετρηθούν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου, που έχει προγραμματιστεί για τις 11 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στα παρασκήνια ένα σενάριο περί διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου εκτός συνόρων, υπό το φόβο σοβαρών επεισοδίων εφόσον τελικά προκριθούν οι δύο «Δικέφαλοι» απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Λαμία αντίστοιχα.

Χθες υπήρξε στα γραφεία της ΕΠΟ συνάντηση με τους διευθύνοντες συμβούλους του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, και της ΑΕΚ, Μηνά Λυσσάνδρου. Το αντικείμενο της κουβέντας δεν διέρρευσε, αλλά είναι λογικό να γίνονται συνειρμοί.

Θα πρέπει, πάντως, να σημειωθεί πως η μεταφορά του τελικού στο εξωτερικού δεν είναι απλή υπόθεση, καθώς είναι αμφίβολο αν μια πόλη θα δεχτεί να φιλοξενήσει χιλιάδες οπαδούς των δύο ομάδων με το ρίσκο επεισοδίων, ενώ συν τοις άλλοις το κόστος για την ΕΠΟ θα ήταν τεράστιο.

Κύπελλο Ελλάδος: Αυτά είναι τα ζευγάρια στα ημιτελικά!

Η κλήρωση δεν έβγαλε ντέρμπι «δικεφάλων» καθώς τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι ΑΕΚ-Λαμία και ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης. Τυπικά ο γηπεδούχος του τελικού από το ζευγάρι ΠΑΟΚ-Αστέρας.

Ολοταχώς για τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, για τρίτη σερί χρονια, προκύπτει από την κλήρωση, που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (8/3), στα γραφεία της ΕΠΟ.

Στους ημιτελικούς θα αναμετρηθούν η ΑΕΚ με τη Λαμία και ο ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ τυπικά γηπεδούχος του τελικού, θα είναι ο νικητής του ζευγαριού ΠΑΟΚ - Αστέρας.

Η Λαμία λοιπόν, μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, θα αντιμετωπίσει και την ΑΕΚ.

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά την περίοδο 2012-13 και τον είχε αποκλείσει για να περάσει στον τελικό όπου έχασε από την ομάδα του Πειραιά.

Οι Αρκάδες για να φτάσουν ως εδώ απέκλεισαν κατά σειρά ΑΕΛ και Εργοτέλη. Να σημειωθεί πως κατά πάσα ποθανότητα Τετάρτη θα γίνει το ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης και Πέμπτη το ΑΕΚ - Λαμία γιατί η ομάδα του Χάβου παίζει εκείνη τη Δευτέρα αγώνα πρωταθλήματος.

Δείτε παρακάτω ότι αφορά τον κόσμο των Sports!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share