Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εθνική Ελλάδος: Με εκπλήξεις οι κλήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη!

Αναλυτικά οι κλήσεις!

14 Μαρτίου 2019 15:22
Εθνική Ελλάδος: Με εκπλήξεις οι κλήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη!

Με νέα πρόσωπα στην αποστολή θα αντιμετωπίσει Λιχτενστάιν και Βοσνία η Εθνική στα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2020, καθώς ο Άγγελος Αναστασιάδης κάλεσε τους Χάρη Μαυρία και Δημήτρη Κολοβό. Πρεμιέρα και για τον Βαλεριάνο.

Σε ρυθμούς προκριματικών Euro 2020 κινείται η Εθνική Ελλάδος με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Άγγελο Αναστασιάδη, να γνωστοποιεί τους 23 ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στα δύο παιχνίδια κόντρα σε Λιχτενστάιν (23/3, Βαντούζ) και την Βοσνία (26/3, Ζένιτσα).

«Φρέσκο» όνομα στις κλήσεις είναι ο Γιώργος Βαλεριάνος του Άρη που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ επιστροφή στην Εθνική υπάρχει για τους Χάρη Μαυρία και Δημήτρη Κολοβό της Ομόνοιας.

Θυμίζουμε ότι εκτός έμειναν οι Πέλκας, Τοροσίδης, Σταφυλίδης και Μανωλάς λόγω τραυματισμών.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Ρισβάνης, Μπακάκης, Κούτρης, Βαλεριάνος, Μαυρίας, Κολοβός, Σάμαρης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Σιώπης, Φορτούνης, Μήτρογου, Κουλούρης, Δώνης

Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 18 Μαρτίου, οπότε είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 18:30, η οποία θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share