Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Τσάρλι Ουίτινγκ

Ο θρύλος της Formula 1

14 Μαρτίου 2019 10:34
Πέθανε ο Τσάρλι Ουίτινγκ

«Έφυγε» σε ηλικία 66 ετών ο Τσάρλι Ουίτινγκ, θρυλικό μέλος της οικογένειας της Formula 1.

Ο Βρετανός, ο οποίος κατείχε τη θέση του διευθυντή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 από το 1997, πέθανε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας εξαιτίας πνευμονικής εμβολής που υπέστη λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν την έναρξη της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Με δηλώσεις του, ο πρόεδρος της FIA (Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού), Ζαν Τοντ, εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για την ξαφνική απώλεια του Τσάρλι Ουίτινγκ καθώς και την ειλικρινή συμπαράστασή του στους φίλους και τους συγγενείς του 66χρονου Βρετανού.

«Η Formula 1 έχασε έναν πιστό φίλο και έναν χαρισματικό πρεσβευτή», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ζαν Τοντ.

Θλίψη: Πέθανε ο Βαγγέλης Βουρούκος!

Έφυγε” το πρωί της Τετάρτης σε ηλικία 64 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, προπονητής και Καθηγητής Φυγικής Αγωγής Βαγγέλης Βουρούκος, ο οποίος έδωσε “μάχη” με τον καρκίνο. Τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο Βαγγέλης Βουρούκος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους Βολιώτες φιλάθλους, καθώς έχει αγωνιστεί τόσο στη Νίκη, όσο και στον Ολυμπιακό Βόλου, ως ποδοσφαιριστής, ενώ διετέλεσε προπονητής και στις δύο μεγάλες ομάδες του Βόλου.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νίκη την περίοδο 1973-74, παίζοντας στην Β’ Εθνική κατηγορία ως αμυντικός. Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή για τη Λάρισα, στην οποία αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια στην Α’ Εθνική, καταγράφοντας 64 συμμετοχές και επτά γκολ.

Έπαιξε στη συνέχεια σε Ολυμπιακό Βόλου και άλλες ομάδες, ενώ ως προπονητής πέρα από τη Νίκη και τον Ολυμπιακό Βόλου, εργάστηκε στην Χαλκηδόνα, στη Λάρισα, στον Γ.Σ. Αλμυρού και άλλες τοπικές ομάδες της Μαγνησίας.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share