Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Basket League: Πότε θα βγει η απόφαση για το Κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό;

Δεν βγήκε η απόφαση!

12 Μαρτίου 2019 19:11
Basket League: Πότε θα βγει η απόφαση για το Κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό;

Δεν υπάρχει ακόμη απόφαση για το Κυριακάτικο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΔΕΑΒ αναφορικά με το αν θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ την Κυριακή για την Basket League.

Έπειτα από πολύωρη σύσκεψη των εμπλεκόμενων πλευρών σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει και αφορά στην παράλληλη διεξαγωγή των ντέρμπι των δύο «αιωνίων» σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, η ΔΕΑΒ ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες από την Αστυνομία σχετικά με τους λόγους που κρίνεται απαραίτητη η αναβολή μιας εκ των δύο αναμετρήσεων.

Κατόπιν τούτου, αναμένεται η Διαρκής Επιτροπή για την Αντιμετώπιση της Βίας να λάβει την απόφασή της αύριο, Τετάρτη 13 Μαρτίου και έπειτα ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης θα λάβει υπ΄όψιν του όλα τα δεδομένα και αναμένεται να αναλάβει πρωτοβουλίες αμέσως μετά.

Το παιχνίδι αρχικά είχε οριστεί για το απόγευμα της Κυριακής (17/3, 17:00), αλλά δύο ώρες μετά είναι η προγραμματισμένη η σέντρα στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για την Super League.

Ολυμπιακός: Δανεικός στην Χίμκι ο Τίμα!

Ο Γιάνις Τίμα αποτελεί, τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν, παρελθόν από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το Eurohoops, ο Λετονός φόργουορντ παραχωρήθηκε δανεικός στη Χίμκι ως το τέλος της σεζόν.

Ο διεθνής άσος είχε πολύ περιορισμένο χρόνο και φθίνουσα πορεία στους «ερυθρόλευκους» και προτιμήθηκε, όπως φαίνεται, να πάει σε μια ομάδα όπου θα αγωνίζεται περισσότερο.

Ο Ολυμπιακός προφανώς έτσι γλιτώνει το υπόλοιπο του φετινού συμβολαίου του (έχει συμβόλαιο ως το 2020) και ξεφορτώνεται έναν παίκτη που ούτως ή άλλως είχε ελάχιστη προσφορά.

Ο Τίμα είχε 3,4 πόντους, 0,9 ριμπάουντ, 0,7 ασίστ, 0,3 κλεψίματα και 0,8 λάθη σε 11:31 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα αγωνιζόμενος σε 23 αγώνες. Σε 14 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα μέτρησε 6,07 πόντους, 2,4 ριμπάουντ, 0,6 ασίστ, 0,5 κλεψίματα και 0,4 λάθη σε 15:16 ανά αγώνα.

Πάντως ο Τίμα δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με τη Χίμκι στην Ευρωλίγκα, παρά μόνο στην VTB League.

Με την αποχώρησή του ο Ολυμπιακός έχει ήδη έξι ξένους, όμως ο Γιάνις Στρέλνιεκς αυτή την περίοδο είναι τραυματίας.

Ο 26χρονος άσος έχει εμπειρία από τη Ρωσία, καθώς έχει περάσει από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share