Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Super League: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 3-0

Πλέον δεν χάνεται το αήττητο!

10 Μαρτίου 2019 19:18
Super League: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 3-0

Super League: Το τρένο του ΠΑΟΚ πάτησε και τον Ατρόμητο (3-0) με την κατάμεστη Τούμπα να χορεύει «και σε 5-6 εβδομάδες θα είμαστε πρωταθλητές»! Τανκ ο Άκπομ, οι δύο Πορτογάλοι Βιερίνια-Ολιβέιρα έλυσαν τον γρίφο για τον Δικέφαλο.

21η νίκη για τον ΠΑΟΚ σε 24 αγωνιστικές και ο κόσμος του Δικεφάλου δικαιολογημένα τραγουδά, μετά και το 3-0 επί του Ατρόμητου, πως και σε 5-6 εβδομάδες...

Βλέποντας κανείς το δείκτη του σκορ να είναι στο ημίχρονο 2-0, σε μια θεωρητική προσέγγιση του ματς θα έλεγε πως το έργο του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ατρόμητο ήταν εύκολο. Οι Περιστεριώτες όμως ουδέποτε υπήρξαν ένας βατός αντίπαλος για τους Θεσσαλονικείς κάτι που φρόντισαν να πιστοποιήσουν και στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΟΚ είχε την όρεξη και την διάθεση αλλά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που έμοιαζε ιδιαίτερα απειλητικός στην κόντρα επίθεση, όπως συνέβη μόλις στο 7΄με τον Μάντσον.

Επιπροσθέτως, ο ΠΑΟΚ είδε την τύχη να του γυρνάει την πλάτη και στο 15΄, χάρη στην ικανότητα και του γκολκίπερ του Ατρόμητου, Θεοδωράκη, ο οποίος έπεσε στη σωστή γωνία και «καθάρισε» το πέναλτι με εκτελεστή τον Βιεϊρίνια. Η κακοδαιμονία στο μέτωπο των τραυματισμών συνεχίστηκε για τον ΠΑΟΚ και σε αυτό το παιχνίδι καθώς εφτά λεπτά αργότερα, ο Λουτσέσκου προχώρησε στην πρώτη του αναγκαστική αλλαγή, αποσύροντας τον Μαουρίσιο για να ρίξει μέσα τον Σάκχοφ.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, ωστόσο, έμελλε να... εξιλεωθεί στο 39΄, όταν και σέρβιρε για τον Ολιβέιρα, με τον Πορτογάλο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 με κεφαλιά ψαράκι, διώχνοντας το όποιο άγχος και την απογοήτευση υπήρχε στο στρατόπεδο της ομάδας του. Τα πράγματα για τον Ατρόμητο έγιναν σαφώς πιο δύσκολα όταν στις καθυστερήσεις του α΄μέρους, ο Αζέρος διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για τον ΠΑΟΚ σε ανατροπή του Άκπομ από τον Μάντσον. Αυτήν την φορά, την εκτέλεση ανέλαβε ο πολύ καλά... κλεισμένος -μέχρι εκείνο το σημείο- Μπίσεσβαρ, νικώντας τον πορτιέρε του Ατρόμητου για το 2-0.

Στα αξιοσημείωτα του β΄μέρους, ο χαρακτήρας που έδειξαν οι φιλοξενούμενοι παρά το εις βάρος τους σκορ, προσπαθώντας να βρουν το γκολ που θα τους έβαζε εκ νέου στο παιχνίδι, από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ είχε την ευχέρεια να διαχειριστεί τον αέρα των δύο τερμάτων. Οι προπονητές των δύο ομάδων ανακάτεψαν την τράπουλα με τις αλλαγές τους αλλά και πάλι ο ρυθμός του αγώνα δεν βοηθούσε ιδιαιτέρως καθώς είχε πέσει αισθητά σε ένα κακό δεύτερο 45λεπτο.

Ακόμη και με το πόδι στο... φρένο ωστόσο, ο φετινός ΠΑΟΚ δείχνει ικανός να... σκοτώσει κάθε αντίπαλο του. Και κυρίως ο Σφιντέρσκι, ο οποίος ξέρει να εκμεταλλεύεται τον όποιο χρόνο έχει στη διάθεσή του. Δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του, ο Πολωνός έγραψε με ψύχραιμο αριστερό πλασέ στο 81΄το 3-0 μετά από πάσα πάρε - βάλε του Μπίσεσβαρ, πιστοποιώντας την τρομερή αποτελεσματικότητά του.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share