Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Champions League: Πρόκριση στην παράταση για την Πόρτο!

Προκρίθηκε παρά την ήττα της στην Ρώμη!

7 Μαρτίου 2019 00:33
Champions League: Πρόκριση στην παράταση για την Πόρτο!

Champions League: Τι και αν είχε χάσει στην Ρώμη, η Πόρτο κατάφερε να κάνει την ανατροπή να επικρατήσει με 3-1 της Ρόμα στην παράταση και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά!

Η Πόρτο μπήκε δυνατά έχοντας μεγάλα ποσοστά κατοχής και 7-1 τελικές ως το 25’. Τελικά το σκορ άνοιξε ένα λεπτό αργότερα μετά από λάθος του Μανωλά. Ο Κορόνα έφυγε στην αντεπίθεση, πέρασε στον Μαρεγκά, αυτός πλάσαρε στον Σοάρες, ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0!

Οι δράκοι είχαν πλέον σκορ πρόκρισης όμως δεν μπόρεσαν να το χαρούν για πολύ. Στο 36’ ο Μιλιτάο, σε ένα κάκιστο μαρκάρισμα ανέτρεψε τον Περότι, με τον Ντε Ρόσι να εκτελεί εύστοχα την εσχάτη των ποινών για το 1-1!

Στις καθυστερήσεις όμως του πρώτου μέρους ο σκόρερ των τζιαλορόσι τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να περάσει εκτός καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Στο 51’ οι γηπεδούχοι αγγίξαν το 2-1 με τον ορεξάτο Μαρεγκά, κάτι το οποίο κατάφεραν να κάνουν δύο λεπτά αργότερα (53’)

Ο Κορόνα έβγαλε υποδειγματική σέντρα από τα αριστερά και ο Μαρεγκά με κοντινή προβολή έβαλε και πάλι μπροστά την ομάδα του, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου ματς.

Στο υπόλοιπο της κανονικής διάρκειας δεν άλλαξε τίποτα και έτσι οδηγηθήκαμε στην παράταση. Το 2-1 για τους Πορτογάλου παρέμεινε και στο πρώτο μέρος του έξτρα ημιώρου όμως δεν ήτα γραφτό να καταλήξουμε στη διαδικασία των πέναλτι.

Στο 115’ ο Φλορένσι τράβηξε από τη φανέλα τον Φερνάντο, και ο διαιτητής αφού συμβουλεύθηκε το VAR καταλόγισε πέναλτι.

Ο Αλεξ Τέλες ευστόχησε από τα 11 βήματα δίνοντας έτσι μεγάλη πρόκριση στους Πορτογάλους επί των Ρωμαίων.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share