Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παγκόσμιο σοκ: Πέθανε 30χρονος ποδοσφαιριστής μέσα στο γήπεδο!

Ασύλληπτη τραγωδία με νεκρό νεαρό ποδοσφαιριστή!

6 Μαρτίου 2019 08:28
Παγκόσμιο σοκ: Πέθανε 30χρονος ποδοσφαιριστής μέσα στο γήπεδο!

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Γκαμπόν θρηνεί την απώλεια του Ερμάν Τσινγκά, με τον 30χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος, ο οποίος παραδόξως ολοκληρώθηκε κανονικά.

Φαντάζει απίστευτο και σοκαριστικό, είναι όμως αληθινό: στα 12 χρόνια που διεξάγεται πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Γκαμπόν, επτά είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν χάσει τη ζωή τους στα γήπεδα.

Ο τελευταίος θάνατος καταγράφηκε τη Δευτέρα (4/3) στο πλαίσιο της αναμέτρησης Akanda FC-Missile FC, με τον 30χρονο Ερμάν Τσινγκά να καταρρέει στο 23ο λεπτό και η μεσολάβηση των γιατρών να μην είναι αρκετή για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Αιτία το ότι κανένα από τα δύο ασθενοφόρα που βρίσκονταν στο γήπεδο δεν ήταν εφοδιασμένο είτε με απινιδωτή είτε με μάσκα οξυγόνου, με τον 30χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή κατά τη διακομιδή του σε κοντινό νοσοκομείο.

Αυτό δε που έκανε εντύπωση είναι πως παρά το σοκ από την κατάρρευση του ποδοσφαιριστή, ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά, με την ομάδα του να καταφέρνει στο φινάλε να πάρει τη νίκη με σκορ 2-1.


«Έφυγε από τη ζωή τη στιγμή που...» - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από τον θάνατο πασίγνωστου ηθοποιού!

Έφυγε τόσο σύντομα και τόσο γρήγορα από τη ζωή και ο θάνατός του μας συγκλόνισε, με νέες λεπτομέρειες να έρχονται στο «φως».

Ο αγαπημένος μας ο ηθοποιός, Λουκ Πέρι, που λατρέψαμε από την εφηβεία μας ως σήμερα, έφυγε το βράδυ της Δευτέρα από τη ζωή στα 52 του χρόνια και μετά από οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο Perry παρέμεινε στο νοσοκομείο για πέντε ημέρες αλλά το People Αμερικής φέρνει στο φως μια σοκαριστική λεπτομέρεια για τον θάνατο του πάλαι ποτέ γόη του Beverly Hills 90210 αλλά και του Riverdale.

Σύμφωνα με πηγή του περιοδικού, το εγκεφαλικό ήταν τόσο βαρύ που σκότωσε τον Perry ακαριαία.

«Ποτέ δεν ξύπνησε μετά το εγκεφαλικό. Οι γιατροί τον έθεσαν αυτόματα σε βαθύ κώμα, ουσιαστικά ο Luke έφυγε από τη ζωή την στιγμή που τον χτύπησε το εγκεφαλικό. Είχε φύγει ήδη, μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share