Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τι κι αν έκανε double-double ο Γιάννης Αντετοκούνμπο...Η ομάδα του δεν τα κατάφερε!(ideo)

Δεν κατάφερε να φέρει τη νίκη στην ομάδα του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ακόμα και με το double-double!

5 Μαρτίου 2019 13:00
Τι κι αν έκανε double-double ο Γιάννης Αντετοκούνμπο...Η ομάδα του δεν τα κατάφερε!(ideo)

Τις εντυπώσεις κλέβει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τις εμφανίσεις του στο παρκέ ακόμα και αν η ομάδα του δεν καταφέρνει να φέρει τη νίκη και να χάνει από τους Σανς.

Το 45ο double-double τη φετινή σεζόν έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στην ήττα των Μπακς με 114-105 από τους Σανς στο Φοίνιξ.

Αυτό δεν ήταν αρκετό για να βοηθήσει την ομάδα του, καθώς ο «Greek Freak» σε 34 λεπτά συμμετοχής είχε 21 πόντους, 13 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Το μόνο που με νοιάζει είναι να κερδίζω...» (Video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξήγησε για... ποιον λόγο πρέπει να πάρει το βραβείο του MVP!

Ο Έλληνας σούπερ σταρ φιλοξενήθηκε στο «The Jump» του ESPN και μιλώντας στην Ρέιτσελ Νίκολς υπογράμμισε ότι το βραβείο του MVP δεν είναι κάτι που σκέφτεται εξηγώντας ότι οι νίκες είναι εκείνες που θα το... φέρουν στα χέρια του.

Για το γεγονός ότι άλλες είναι οι ομάδες που κερδίζουν τα φώτα της δημοσιότητας: «Οι Σέλτικς και οι Σίξερς μπορεί να κερδίζουν την δημοσιότητα λόγω των ονομάτων τους σε σχέση με τους Μπακς, αλλά ξέρουμε ότι εμείς έχουμε το καλύτερο ρεκόρ. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι και να πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα. Ακόμα δεν έχουμε κερδίσει τον πρώτο γύρο των playoffs και αυτό είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνουμε.

Για την αδυναμία του στο σουτ: «Αυτό που μου λένε είναι να έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και να σουτάρω. Να πιστεύω στον εαυτό μου γιατί βλέπουν ότι δουλεύω σκληρά. Ο κόουτς Μπαντ μου λέει να σουτάρω στα παιχνίδια και δεν τον ενδιαφέρει αν θα αστοχήσω ή αν ευστοχήσω, είτε κερδίσουμε, είτε χάσουμε. Είναι μια πρόοδος που γίνεται. Αυτό που έχει σημασία είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου. Τα πάντα είναι θέμα αυτοπεποίθησης».

Για την rookie του σεζόν: «Ήμουν πολύ αδύνατος, αλλά ταυτόχρονα και ένα παιδί που δούλευε πάρα πολύ και πίστευε στον εαυτό του. Έδινε ότι είχε. Μπορεί να μην διέθετε μύες, αλλά μέσα στο παρκέ έδινε και την ψυχή του για να γίνει καλύτερος».

Για τη δική του Free Agency συγκριτικά με τα όσα έγιναν με τον Άντονι Ντέιβις: «Αν ήμουν ο Άντονι Ντέιβις δεν θα μιλούσα καθόλου για την free agency, αλλά θα αφοσιωνόμουν μόνο στο μπάσκετ. Πολλοί να λένε διάφορα για εκείνον, αλλά στο τέλος εκείνος ξέρει τι θα κάνει και τι θα αποφασίσει. Εκείνος ξέρει τι είναι καλύτερο για το μέλλον του. Όμως αν ήμουν εγώ στη θέση του, δεν θα μιλούσα καθόλου γι' αυτό το πράγμα».

Για το αν σκέφτεται τα παιδικά του χρόνια και κατά πόσο τον επηρέασαν: «Σίγουρα με επηρέασαν και αυτά ήταν εκείνα που με έκαναν αυτό που μου είμαι σήμερα. Στο πόσο σκληρός έγινα, στο πόσο πολύ αφοσιώθηκα στη δουλειά, στο πόσο πειθαρχημένος είμαι. Και γι' αυτό νιώθω πίεση. Είχαμε πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε όπως για παράδειγμα ότι έπρεπε να βρούμε φαγητό για να φάμε. Με ρωτάνε για το αν νιώθω πίεση να ηγούμαι μιας ομάδας στο ΝΒΑ. Όχι. Συνεχίζω να δουλεύω σκληρά και να είμαι ο ίδιος παίκτης που ήμουν».

Για ποιον λόγο του αρέσουν τα reality: «Μου αρέσει το δράμα! Είναι η ένοχη απόλαυσή μου! Τα βλέπει και η κοπέλα μου και μου αρέσουν και εμένα. Με χαλαρώνουν μετά τα παιχνίδια».

Για το αν θα κάνει δικό του reality: «Όχι! Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ!»

Για το αν σκέφτεται το βραβείο του MVP: «Ίσως θα έπρεπε να κερδίσω το MVP γιατί δεν με... ενδιαφέρει. Το μόνο που με νοιάζει είναι να κερδίζω. Έτσι το νιώθω. Ξέρω ότι αν παίζουμε καλά και συνεχίσουμε να νικάμε, τότε τα πάντα θα έρθουν από μόνα τους».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share