Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Super League: Άρης - ΑΕΚ 2-0

Όνειρο έβαλε στα δίχτυα!

2 Μαρτίου 2019 21:07
Super League: Άρης - ΑΕΚ 2-0

Στο καλύτερο του φετινό παιχνίδι ο Αρης κέρδισε με 2-0 την ΑΕΚ και έκανε το πιο σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της 5ης θέσης που οδηγεί στην... Ευρώπη. Οι Κίτρινοι ήταν καταπληκτικοί σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Ένωση δεν έκανε καν φάση με τον Σάββα Παντελίδη να βγαίνει νικητής στη «μάχη» των δύο πάγκων.

Η επιλογή του να δώσει φανέλα βασικού στον Βαλεριάνο ήταν καθοριστική, αφού Βέλεθ και Ρόουζ ήταν και πάλι απροσπέλαστοι αμυντικά. Επίσης η επαναφορά του Γιουνές στο αρχικό σχήμα, έδωσε την ευχέρεια στον Ντιγκινί να παίξει σε ελεύθερο ρόλο κάτι που απελευθέρωσε το παιχνίδι του Γάλλου που ήταν ο MVP της αναμέτρησης με συμμετοχή και στα δύο γκολ των Κιτρίνων.

Το 3-5-2 του Μανόλο Χιμένεθ αυτή τη φορά δε λειτούργησε, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός, δύο φορές να αλλάξει σχηματισμό μέσα στη διάρκεια του αγώνα, επιλέγοντας το 4-4-1-1.

Ο Άρης εκτός από τα γκολ των Λάρσον (32') και Ρόουζ (69') είχε δύο δοκάρια με τους Κόρχουτ και Γιουνές και ένα ακυρωθέν γκολ του Βέλεθ (σωστή η απόφαση Διαμαντόπουλου και βοηθού).

Πλέον με το τρίποντο αυτό ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης παρέμεινε για έκτο σερί παιχνίδι αήττητος έφτασε τους 37 βαθμούς και κυνηγάει τον Ατρόμητο στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η ΑΕΚ έμεινε στους 43 και πλέον απώλεσε και την παραμικρή ελπίδα που είχε για την δεύτερη θέση.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share