Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αλέξης Κούγιας: Ο καινούριος ρόλος του στο τιμ της Λάρισας!

Δείτε ποια θέση ανέλαβε!

26 Φεβρουαρίου 2019 15:52
Αλέξης Κούγιας: Ο καινούριος ρόλος του στο τιμ της Λάρισας!

Ο Αλέξης Κούγιας έχει τον τρόπο να τραβάει τα βλέμματα πάνω του στη Λάρισα. Αυτό συνέβη και στον αγώνα στη Λαμία, όπου η τοπική ομάδα νίκησε με 2-1 και σε μερίδα του Τύπου, όπως στην «Εφημερίδα των Συντακτών», είδαμε το όνομά του, δίπλα σ’ αυτό του προπονητή Τζιανλούκα Φέστα.

Βλέπετε, ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» έγινε πρωταγωνιστής και μιας σπάνιας σκηνής στο ΔΑΚ Λαμίας, πριν από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας αφού έκανε, αρχικά, κόλπα με την μπάλα, μάζεψε τους παίκτες της ΑΕΛ και τους μίλησε ζητώντας τους να παίξουν συγκεντρωμένα. Τους έδινε οδηγίες σαν τεχνικός. Την ίδια ώρα, ο Τζιανλούκα Φέστα έβλεπε τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ να δίνει οδηγίες στη… θέση του. Ακολούθως, ο Αλέξης Κούγιας, φέρεται να έκατσε στον πάγκο της ομάδας του.

Μετά τον αγώνα έγινε γνωστό από τη Λάρισα ότι ο ιταλός τεχνικός της παραιτήθηκε, λόγω της… διαιτησίας, και όλοι υπέθεσαν ότι θα αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας και προπονητής. Τελικά, τη Δευτέρα (25/2), ο γνωστός ποινοκολόγος έκανε γνωστό με συνέντευξη Τύπου ότι ο Τζιανλούκα Φέστα συνεχίζει κανονικά, καθώς δεν έγινε δεκτή η παραίτησή του.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share