Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Super League: Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννενα 1-0

Κρυφοκοιτάζει Ευρώπη!

25 Φεβρουαρίου 2019 21:31
Super League: Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννενα 1-0

Super League: Ο Παναιτωλικός έδειξε -τουλάχιστον στο δεύτερο ημίχρονο- ότι είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον πίεσε πολύ, τελικά κατάφερε να τον νικήσει έστω και με το φτωχό 1-0 και πλέον απέχει 4 βαθμούς από την προνομιούχο 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη!

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα είχε εξαρχής ένα ξεκάθαρο φαβορί και ένα ξεκάθαρο αουτσάιντερ. Και αν το τελικό αποτέλεσμα υπέρ της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα υπήρξε τόσο φτωχό (1-0) που θα έλεγε κανείς πως η διαφορά δυναμικής δεν είναι τόσο μεγάλη, δεν ίσχυσε το ίδιο και στο επίπεδο της εικόνας του αγώνα. Τουλάχιστον στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο 45λεπτο το παιχνίδι ήταν πραγματικά ισορροπημένο: το 3-5-2 του Πετράκη έκλεινε αποτελεσματικά τους χώρους και οι παίκτες του Παναιτωλικού, αν και έχασαν κάποιες ευκαιρίες, δεν μπόρεσαν να επιβάλλουν απόλυτη κυριαρχία. Ο ΠΑΣ μάλιστα θα μπορούσε να είχε πετύχει και κάποιο γκολ αν ο Μάνος ήταν εύστοχος.

Στην επανάληψη ωστόσο, τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Βοήθησε και ο Δέλλας με τις αλλαγές του καθώς οι Πάολο και Γκούγκα έδωσαν ξεκάθαρη ώθηση στους γηπεδούχους και μαζί με τον δαίμονα Μάζουρεκ -που είχε και δοκάρι- πίεσαν τον ΠΑΣ Γιάννινα που αν δεν είχε τον Μιχαήλ σε καλή μέρα θα είχε χάσει πολύ πιο εύκολα.

Ηττήθηκε τελικά από την κεφαλιά του Άργκους στο 79' σε μια φάση που ήρθε η λύτρωση για τον Παναιτωλικό. Το 1-0, αν και ισχνό, έκανε μπαμ πως δεν θα άλλαζε μέχρι το τελικό σφύριγμα και έτσι έγινε.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share