Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Α1: Κολοσσός Ρόδου - Παναθηναϊκός 78-88

Κράτησε το αήττητο ο μισός Παναθηναϊκός!

25 Φεβρουαρίου 2019 16:51
Α1: Κολοσσός Ρόδου - Παναθηναϊκός 78-88

Ο κυρίαρχος των αιθέρων Μήτογλου (16π., 15ριμπ., 5ας) και ο... σκόρερ Λεκαβίτσιους κράτησαν όρθιο τον «άδειο» και ελλιπέστατο Παναθηναϊκό για 30' λεπτά και ένα ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο με ηγέτη τον Κιλπάτρικ αρκούσε για τη νίκη επί του Κολοσσού και τη διατήρηση του αήττητου (78-88).

Μπορούσε καθ' υπερβολήν να χαρακτηριστεί ως ένας «καταραμένος» αγώνας». Κολοσσός Ρόδου και Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ τέθηκαν αντιμέτωποι σε εξ αναβολής ματς της 7ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος το οποίο δεν είχε διεξαχθεί λόγω ασθένειας παικτών των «πράσινων». Εν τέλει, η διεξαγωγή της αναμέτρησης έγινε με ζόρια λόγω των προβλημάτων και για τις δύο ομάδες που παρατάχθηκαν με απώλειες καθώς ο μεν Κολοσσός είχε διαθέσιμο τον Μαυροειδή μόνο στο δεύτερο ημίχρονο (ερχόμενος κατευθείαν από το αεροδρόμιο), ο δε Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έπαιξε δίχως τους Καλάθη, Παπαπέτρου, Τόμας.

Τελικώς στο παρκέ ο Κολοσσός παρουσιάστηκε εξαιρετικά ανταγωνιστικός για τρεις περιόδους, πίεσε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ωστόσο στο φινάλε η ποιότητα των φιλοξενούμενων «καθάρισε» την υπόθεση νίκη. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Μήτογλου που είχε double double από το ημίχρονο, θετική παρουσία από τους Λεκαβίτσιους, Κιλπάτρικ. Για τον Κολοσσό ξεχώρισε ο Τσούπκοβιτς.

Πλέον, το αήττητο «τριφύλλι» (16-0) στρέφει το ενδιαφέρον του στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Euroleague με αντίπαλο την Γκραν Κανάρια (28/2, 22:00) προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες του για παρουσία στα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Στον αντίποδα, ο Κολοσσός (2-14) έχει μπροστά έναν... τελικό παραμονής στην Basket League στο «Βενετόκλειο» απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου (2/3, 14:45).

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share